Ervaring: Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

Familie Derkx in West-Amerika

Hallo David,

Dank, ik zal het aan haar doorgeven. Ik ken de concurrentie niet, maar gisteren was ze al aan het bedenken waar ze voor het prijzengeld allemaal naar toe zou kunnen 🙂

Ik had nog niet de gelegenheid genomen even te reageren op je bericht!

De reis was echt fantastisch. Ik heb een paar foto’s bijgesloten. Als je die ergens kunt gebruiken, vinden we dat prima en leuk. We hebben van het eerste tot het laatste moment genoten. We hebben op een relaxte manier gigantisch veel gedaan, veel gelopen, veel gezien. De dames en ik vonden Yosemite een hoogtepunt binnen de hoogtepunten. We zijn er vroeg op pad gegaan om lekker te wandelen. We dachten dat het er wel druk zou zijn (dat stond ook in alle boeken), maar dat viel reuze mee. In ieder geval kwam de gemiddelde Amerikaan later op gang dan wij.

Las Vegas vonden ze het minst (m.u.v. het shoppen!), ik denk dat het gewoon te druk was, een daarmee wat intimiderend. Maar ook daarvan waren ze blij het een keer gezien te hebben.

Het was prima te doen met de verplaatsingen. Zelfs als we op een plek maar één dag waren. Hotels waren ook goed, met als extra uitschieter Palm Springs (we dachten eerst dat we verkeerd zaten, dat zouden we toch niet kunnen betalen :-)). Klein puntje is dat het hotel in San Francisco in een wijk ligt met zeer veel zwervers. Ze hebben ons niks gedaan, sterker nog ze keken niet op of om, maar dat vonden de meiden iets minder. Hotel was verder prima.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ikzelf vond Death Valley waanzinnig mooi (bij aankomst om 8 uur ‘s avonds nog 47 graden!), als extra cadeautje had ik een helikoptervlucht boven de grand canyon geregeld, Bryce, Zion, Monument Valley, ….

Kortom: super reis, uitstekend geregeld, perfect.

We komen wel weer een keer in de lucht voor een volgend avontuur. Ik hoor hier al: Nieuw Zeeland (is dat überhaupt in onze zomer/hun winter te doen?), Indonesië, Thailand. Ikzelf heb Zuid Afrika hoog op de lijst staan. We gaan het zien.

Voor nu heel veel dank voor de organisatie.

Met vriendelijke groeten,

Han, Amber & Julia Derkx