Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Wij zijn winnaar van de Kids Vakantiegids Award!

Familiereizen China

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis China: uw dosis reisinspiratie

Wilt u graag een mooie reis naar China maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

China heeft veel te bieden. Het heeft adembenemende landschappen, levendige steden, indrukwekkende berggebieden, kleurrijke bevolkingsgroepen, pagodes en monumentale opgravingen. Reizen in China is anders dan al het andere dat u ooit hebt meegemaakt. Het land is een continent op zichzelf: zo groot als Europa, met een kwart van de wereldbevolking en met enorme regionale verschillen, zowel qua landschap, bevolking, stedenbouw, sfeer als toegankelijkheid. Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar China.

Onze kindvriendelijke beoordeling
Wij geven dit cijfer voor:
  • Prachtige natuur
  • De grote muur beklimmen
  • Land van de reuzenpanda
  • Stenen soldaten bewonderen
  • Tochten per trein
  • Spannende steden
  • Goede hotels met zwembad
  • Rechtstreekse vluchten

Sfeerimpressie familiereis China

Onze familiereizen naar China

Bekijk alle reizen

China reisblogs

   Reisblog
De leukste tips voor kinderen in China

China spreekt bij heel veel volwassenen en kinderen tot de verbeelding. Met verhalen over oude keizers, een Grote Muur en draken krijgt het bijna iets sprookjesachtig. China is een groot land waar u  op een comfortabele manier doorheen kunt reizen. Zo is er een enorm spoorwegnet en kunt u uw eigen slaapcoupé afhuren. Een rit in de trein vinden kinderen meestal fantastisch. Elke stad heeft weer zijn eigen hoogtepunten voor jong en oud; van mooie oude tempels tot het Karstgebergte en van de reuzenpanda tot het Terracottaleger met z’n vele stenen soldaten. Adembenemende landschappen, levendige steden, indrukwekkende berggebieden, kleurrijke bevolkingsgroepen, pagodes en monumentale opgravingen zijn slechts enkele ingrediënten dat tijdens een rondreis door China op u te wachten staat. Reizen in China is anders dan al het andere dat u ooit hebt meegemaakt. Het land is namelijk een continent op zichzelf: zo groot als Europa, met een kwart van de wereldbevolking en met enorme regionale verschillen van zowel landschap, bevolking, stedenbouw, sfeer als toegankelijkheid. Wanneer u denkt aan China denkt u ongetwijfeld aan de oppervlakte van dit gigantische land. Maar wist u dat u China, en een groot deel van haar highlights, prima kunt bezoeken in 2 weken? Wij hebben een aantal van deze highlights tijdens een rondreis door China voor u op een rijtje gezet! Travelnauts adviseert reizen naar China voor gezinnen met kinderen vanaf circa 7 jaar vanwege de hoogteverschillen. Deze rondreis is geheel op maat aan te passen. Verlengen of inkorten van de reis is eveneens mogelijk.  

Lees verder
Lees meer blogs
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.