020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis China

Je gunt je kind toch de wereld!

Een familie droom reis, dit unieke land is een continent op zichzelf

China heeft veel te bieden. Het heeft adembenemende landschappen, levendige steden, indruk-wekkende berggebieden, kleurrijke bevolkingsgroepen, pagodes en monumentale opgravingen. Reizen in China is anders dan al het andere dat u ooit hebt meegemaakt. Het land is een continent op zichzelf: zo groot als Europa, met een kwart van de wereldbevolking en met enorme regionale verschillen, zowel qua landschap, bevolking, stedenbouw, sfeer als toegankelijkheid. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar China.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • De grote muur beklimmen
  • Land van de reuzenpanda
  • Stenen soldaten bewonderen
  • Tochten per trein
  • Spannende steden
  • Goede hotels met zwembad
  • Rechtstreekse vluchten
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek China

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar China reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Onze gezinsreizen experts vertellen over de steden in China

1. Ilona over Beijing
Het is absoluut niet een van mijn favoriete nummers, maar als ik aan mijn fietsavontuur in Beijing denk, zit het nummer ‘nine million bicylces’ van Katie Melua meteen in mijn hoofd. Fietsen in Beijing, niet meteen het eerste waar je aan denkt. Ik heb ze niet geteld, maar negen miljoen fietsen, het komt zeker in de buurt. Via het hotel waar ik verbleef heb ik een fiets gehuurd en heb ik verschillende bezienswaardigheden bezocht. Druk? Ja, maar erg leuk om te doen en geweldig om op deze manier de stad te zien en te verkennen.

Een ander hoogtepunt is het bezoek aan de Chinese muur. Deze eeuwenoude muur kunt u op verschillende plaatsen bezoeken, vooral het stuk bij Jinshanling is erg mooi. Hier vindt u de originele muur en op deze plek zijn weinig toeristen te bekennen.” De kinderen zullen het geweldig vinden.

2. Bart over Chengdu
Chengdu is onvergetelijk voor de kinderen! Hier bevindt zich namelijk het Panda Research Center, waar geprobeerd wordt om deze bedreigde dieren te behouden. Als u vroeg in de ochtend komt, is het er nog erg rustig en zijn de panda’s nog het meest actief. Bij dit research-center is een groot park met bamboebossen en een zwanenmeer waar de panda’s in grote omheinde bossen te zien zijn. Naast de reuzenpanda zijn er ook nog enkele rode panda’s te vinden.

3. Reisspecialist Simone over Shanghai
“Shanghai, een beroemde en beruchte stad dankzij zijn geschiedenis. Het is de modernste stad van China en met haar bijna 25 miljoen inwoners een van de grootste steden ter wereld. De Nanjing Lu is de etalage van China, waar meer te koop is dan waar ook in het land. Deze straat komt uit op de beroemde Bund, de boulevard langs de Huangpu-rivier waar nog vele monumentale koloniale gebouwen staan.

Gelegen midden tussen de hoge wolkenkrabbers vindt u de belangrijkste toeristische attractie; het Volksplein van Shanghai. Dit wordt gezien als het centrum van de stad. Uitgestrekte parken, ontelbare wolkenkrabbers en belangrijke winkelstraten vormen het kloppende hart van Shanghai. Iedere bezoeker zal dit enorme plein dat ook bekend staat als People’s Square of Renmin Square ongetwijfeld een keer bezoeken. Bovenal echter, is het door het vele groen een oase van rust voor iedereen die de auto’s en de mensenmassa’s even wil ontsnappen.”

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar China

Bekijk alle reizen

Contactverzoek China

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar China reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.