Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Mei: Vakantietips voor komende zomer en het najaar

Nieuwsbrief: 03-05-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

West-Amerika: De mooie nationale parken & spannende steden

Komende zomer met het hele gezin naar Amerika? Deze rondreis aan de westkust staat garant voor afwisseling en diversiteit. Ontdek steden als San Francisco, Las Vegas en Los Angeles en geniet van de prachtige natuurparken Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon en Joshua Tree. Dankzij het prettige reistempo is deze reis geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Wij helpen u graag op weg bij het samenstellen van de perfecte route.

Bekijk onze reizen door West-Amerika.

Zuid-Afrika: Kaapstad, de Tuinroute en The Big Five

In het najaar of de winter eindelijk die droomreis naar Zuid-Afrika maken? Dat kan. Deze zeer familievriendelijke rondreis vanuit Kaapstad biedt een prettige afwisseling. Maak kennis met prachtige natuurgebieden, maak een onvergetelijke en kindvriendelijke safari en sta oog in oog met het Afrikaanse dierenrijk. Speciaal voor de kinderen is er een kidssafari met eigen ranger.

Bekijk onze bijzondere reizen door Zuid-Afrika.

In het najaar met de camper door Australië

Voor veel reizigers is Australië toch wel dé verre bestemming om te bezoeken. Ga in de Nederlandse winter ‘down under’ en ontdek samen met uw gezin dit fantastische continent. Van Sydney tot de outback en van regenwoud tot strand; in Australië vindt u het allemaal! Op geheel eigen tempo ontdekt u de prachtige oostkust of het onbekende West-Australië. Travelnauts voorziet u van de beste camper voor uw gezin, de mooiste routes en vele leuke tips en excursies voor onderweg.

Bekijk de camperreis door Australië.

Het laatste nieuws & reisinspiraties op onze Nieuwspagina

Volgt u ons op Facebook? Dan heeft u wellicht al eens onze top 4 ‘reisinspiratie’ voorbij zien komen. Nieuw bij Travelnauts is onze nieuwspagina waar wij een uitgebreide top 4 delen. Maar ook leuke nieuwsberichten uit de reiswereld, aanbiedingen en verhalen van onze reisspecialisten komen voorbij. Neemt u gerust een kijkje op onze nieuwspagina.

Bekijk de pagina.

Foto van de maand: April

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in de maand april was deze foto van de familie Janssen – De Boeck, gemaakt tijdens een prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Deze foto is gemaakt op een uitzichtpunt langs de Panoramaroute. De Panoramaroute wordt ook wel de mooiste autoroute in Zuid-Afrika genoemd.