Vrolijk Pasen! kindvriendelijke reizen naar plaatsen met een P

Je gunt je kind toch de wereld!

Paas top 4: de leukste Travelnauts plaatsen met een P

De leukste Paas plaatsen om te bezoeken met de kinderen

Het is bijna zover: Pasen. Om dit lange weekend goed in te luiden heeft Travelnauts een P(aas) top 4 gemaakt. Hier vindt u leuke plaatsen die beginnen met de letter P. Wat wordt uw P(aas)bestemming dit jaar?

1. Paramaribo, Suriname

Een kleurrijke, levendige stad waar u de ogen uitkijkt aan authentieke huizen, gezellige kraampjes waar u kunt genieten van schaafijs en natuurlijk het Onafhankelijkheidsplein. Tijdens een bezoek aan Paramaribo mag een fietstocht naar een plantage niet ontbreken en maakt u kennis met de belangrijke cultuur en natuur.

Een bezoek aan Paramaribo brengt u tijdens de reis: ‘Ontdek Suriname’.

2. Phi Phi Island, Thailand

In de Krabi provincie vindt u zes kleine eilanden die behoren tot de Phi Phi-eilanden. Het charmante aan de eilanden is de kleinschaligheid en uiteraard de natuur. Eén van de bekendste in de reeks van 6 is Koh Phi Phi Lee. Maya Beach is onder andere gebruikt als set voor de film ‘The Beach’ met Leonardo DiCaprio. Door de film is het strand druk bezocht; om de natuur volledig te laten herstellen is Maya Beach dicht tot augustus 2018. In Thailand zelf worden de eilanden Koh Phi Phi genoemd. Koh staat in het Thais voor eiland.

Bezoek de Phi Phi Island vanuit Krabi tijdens de rondreis: ‘Bangkok, River Kwai, Wilde dieren en strand‘.

3. Perth, Australië

Perth is gelegen in West-Australië. Een deel van het land, dat niet vaak bezocht wordt. Dat terwijl Perth echt niet overgeslagen mag worden tijdens een rondreis door het westen van Australië. In de stad vindt u een combinatie van moderne bouwwerken en Victoriaanse huizen. Daarnaast zorgt een bezoek aan North Bridge voor een middag met een gezellig sfeer door de verschillende bars en restaurants.

Perth bezoekt u tijdens een rondreis door het ongerepte westen van Australië: ‘West-Australië: Outback ervaring van Darwin naar Perth’.

4. Panama City, Panama

Panama City is een stad die u gaat verrassen, dat weten we bij Travelnauts zeker. Naast het welbekende Panamakanaal, vindt u hier ook een moderne skyline, verschillende winkelcentra en prachtige kathedralen. Kortom een diverse stad die een ideale start biedt van een rondreis door het diverse Panama.

Ook nieuwsgierig geworden naar deze leuke stad? Neem dan snel een kijkje bij de reis: ‘Highlights van Panama’.

 

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.