Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

September: Amerika per camper, beestenboel in Namibië en wildernis in West-Canada

Nieuwsbrief: 09-09-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Bent u ook nog aan het nagenieten van de zomervakantie? Wij ook… maar wij kijken ook alvast vooruit naar volgend jaar. Droomt u van een fantastische rondreis met uw gezin in 2019? Wees er dan snel bij! Hoe eerder u boekt, hoe meer keuze u heeft en bovendien profiteert u van voordelige tarieven.

Amerika per camper

De roadtrip van uw dromen maken, slapen midden in de nationale parken, barbecueën op een echte Amerikaanse ‘campsite’ en de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. En hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route. Travelnauts kijkt samen met u naar de ideale camper passend bij de wensen van u en uw gezin.

Bekijk ons aanbod door Amerika.

Beestenboel in Namibië

Op avontuur in de wildernis, leeuwen spotten tijdens een safari en zandboarden in de woestijn, dit alles vindt u in Namibië. Een vakantie in Namibië is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. U verblijft in fijne hotels en lodges en een aantal leuke ‘farm houses/guest houses’. Op deze kleine, zeer gastvrije boerderijen worden kamers verhuurd en zullen uw kinderen volop worden betrokken bij het boerderijleven. Verder kunt u in diverse hotels speciale kindersafari activiteiten reserveren.

Bekijk deze bijzondere reis door Namibië.

Wildernis in West-Canada

Ieder jaar gaan een aantal reizigers met ons naar een wel heel speciale plek in West-Canada; de Knight Inlet Lodge. Deze lodge is alleen per watervliegtuig bereikbaar en bevindt zich dus midden in de wildernis. Dit zei een gezin over deze lodge: “Ons hoogtepunt van de reis. Deze ervaring heeft ons tot tranen toe bewogen. Zo intens genoten van een prachtige natuur en wildlife. We zaten live in National Geographic.”
Wilt u ook de echte wildernis in en grizzly beren spotten? Reserveer hier dan gauw uw plek!

Bekijk dit bijzondere verblijf in Canada.

Foto van de maand: Augustus

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meeste likes en reacties in augustus was deze foto van de familie Veigas in Peru: “Wij vinden dat deze foto alleen al laat zien hoe mooi dit land is.”