Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Travelnauts winterpret

Nieuwsbrief: 25-11-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Welke vakantieperiode u ook kiest – kerst, voorjaar, mei of zomer of er tussenin- wij verzorgen die onvergetelijke vakantie voor uw gezin van A tot Z. Hieronder vindt u een aantal tips, waaronder een nieuwe skivakantie in Canada!

Wilt u er nog op uit met de kerstvakantie?

Met uw gezin de kerstvakantie doorbrengen op een zonovergoten bestemming? Op de foto met Mickey in Disney World Orlando? Of toch liever sneeuwballen gooien in Central Park in New York? Ook wilde dieren spotten in Zuid-Afrika is nog mogelijk. Wij verzorgen graag die droomreis voor uw gezin, met de ideale route bomvol leuke activiteiten en geweldige familiehotels. Een geweldige afsluiter van 2018 en/of prachtig begin van 2019!

Bekijk ons volledige aanbod.

Wintersport in Canada

Wintersport in Canada is een prachtige ervaring. De wintersportgebieden zijn 100% sneeuw zeker en de kwaliteit van de sneeuw is geweldig. In tegenstelling tot de vaak drukke (en soms groene!) pistes in Europa kunt u hier genieten van uitgestrekte rustige pistes en prachtige natuur. U verblijft in gezinsvriendelijke wintersporthotels op loopafstand van de pistes en liften in het gezellige Whistler. Skiën in Canada is fantastisch voor het hele gezin! Van december t/m maart voldoende beschikbaarheid!

Ook samen met de kinderen naar op wintersport? Bekijk hier alle familiereizen naar Canada.

Zomervakantie naar Canada

Spectaculaire natuur, kraakheldere meren, beren en walvissen spotten en mooie steden; ontdek Canada met uw gezin in de zomervakantie. Kiest u voor een rondreis met een camper of auto? Wij adviseren u graag en stellen geheel op maat de ideale Canadareis voor uw gezin samen.

Ook samen met de kinderen naar dit prachtige land? Bekijk hier alle familiereizen naar Canada.