Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Uw droomreis per camper nu met vroegboekkorting

Nieuwsbrief: 21-04-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Profiteer nu van vroegboekkorting op uw camperreis in de zomer van 2020

Een roadtrip per camper door Amerika of Canada… wie droomt daar nou niet van? Samen met uw gezin in een stoere camper ‘into the wild’; de meest geweldige routes rijden, barbecueën op een ‘campsite’ en midden in de natuur kamperen. En hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route.

De campermaatschappijen werken met zeer scherpe vroegboekkortingen tot wel 15% indien u uw camper voor zomer 2020 nu al reserveert!

Ontdek Amerika per camper

De mogelijkheden voor een mooie route in Amerika zijn enorm. Kiest u voor het Zuid-Westen met San Francisco, Yosemite, Zion, Bryce Canyon en natuurlijk de Grand Canyon? Of juist voor het Oosten met waanzinnige steden zoals New York en Boston, de indrukwekkende Niagarawatervallen en walvissen in Cape Cod? Uiteraard zijn ook Florida en het noordwesten mogelijk. Wij bespreken graag uw reiswensen en adviseren u over de camper die het best bij uw gezin past, inclusief een mooie route suggestie. Vraag nu een reisvoorstel aan voor die droomreis met uw gezin!

Bekijk deze bijzondere reis.

Ontdek Canada per camper

Ook Canada is een prachtige bestemming om met de camper te ontdekken. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Het Westen met de Rocky Mountains, waar u besneeuwde bergtoppen en gletsjers bezoekt en Vancouver Island waar u walvissen, dolfijnen, orka’s en zelfs beren kunt tegenkomen? Of het Oosten met wereldbekende steden zoals Toronto en Montréal, de bekende Niagarawatervallen, prachtig natuurschoon en veel wildlife? Tips of advies nodig? Onze reisspecialisten zijn er zelf geweest en adviseren u uit eigen ervaring.

Bekijk deze bijzondere reis.

 

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.