Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Fabienne Pikaar

Al van jongs af aan is ze gefascineerd door andere culturen, een studie aan de NHTV was dan ook geen verrassende keuze. Tijdens haar studie heeft ze een deel in de Verenigde Staten doorgebracht. Daar heeft ze de prachtige landschappen zoals o.a. de Grand Canyon kunnen bewonderen.

Na het avontuur in Amerika besefte ze dat dit nog maar het begin was van het ontdekken van de wereld en ging aan de slag bij een touroperator gespecialiseerd in verre reizen. In deze tijd heeft ze veel gereisd in Azië; China, Thailand, Laos, Cambodja, Australië en Vietnam.

Azië had haar hart gestolen en vertrok voor een aantal jaar naar Japan om in de ‘Japanse Alpen’ te werken en wonen.’ Compleet onder gedompeld te worden in een andere cultuur maakt reizen zo bijzonder. Reizen is voor mij het ontdekken van andere culturen, bijzondere plekken en het opgaan in de natuur’.

“Werken bij Travelnauts is geen dag hetzelfde, het is fantastisch om mijn passie voor reizen te delen met andere. Elke bestemming is zo uniek, ik help u graag bij het samenstellen van uw ideale reis.”