Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Wendy Hansum

Vanaf het eerste moment dat Wendy een atlas opensloeg begon haar nieuwsgierigheid te groeien naar die verre landen. Tijdens haar studie toerisme aan de NHTV had ze de smaak te pakken en reisde ze met haar backpack naar verschillende uithoeken van de wereld zoals Midden- en Zuid-Amerika, Cuba en Thailand. Na haar studie heeft Wendy reizen begeleid in Indonesië, Namibië en China. Ook is ze als reisbegeleidster van families met kinderen door Peru getrokken; “Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken, ze kijken vaak zo anders naar dingen en kunnen echt genieten van het moment.”

Peru heeft een speciaal plekje in haar hart. “Van jungle naar woestijn tot besneeuwde Andestoppen, je vindt het er allemaal. Wat dit land voor mij zo bijzonder maakt zijn de mensen, zo vriendelijk en behulpzaam”. Een ander land wat veel indruk op haar heeft gemaakt is Namibië, “Je kunt hier uren door de savannes rijden en in plaats van auto’s op de weg kom je antilopen, olifanten en zebra’s tegen! s’ Avonds de giraffes voorzichtig uit de waterplek zien drinken vlakbij uw lodge is onvergetelijk!”.

Een bijzondere quote luidt “travel is the only thing you buy, that makes you richer”. Het is Wendy’s passie om bij te mogen dragen aan deze verrijking.