Waterparken met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Waterparken met kinderen

Verre bestemmingen met de leukste waterparken voor kinderen vind je hier!

Tijdens uw vakantie is een bezoek aan een uitdagend en verfrissend waterpark met uw gezin altijd een goede keuze. Plezier voor jong en oud, u vindt het in de top 4 leukste waterparken volgens Travelnauts!

1. Waterbom Bali in Kuta, Bali, Indonesië

Waterbom Bali werd gebouwd in 1993 en bevindt zich in het zuiden van Kuta. Het park bestaat uit maar liefst 17 waterglijbanen en biedt vertier voor jong en oud. In een tropische omgeving kunt u met uw hele gezin genieten van de bijzondere glijbanen. Het park beschikt ook over een ‘Flow Rider’, waar u kunt surfen! Met verschillende restaurants, ontspanningsmogelijkheden en veel leuke waterglijbanen is een bezoek aan het waterpark een perfecte activiteit voor uw gezin. Voelt u de adrenaline a

Wilt u een bezoek brengen aan dit bijzondere waterpark? Kijk dan naar onze reis naar Bali of ons volledige Indonesië aanbod.

2. Widi Wadi Waterpark in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Dit waterpark is in 1999 geopend en bevindt zich naast de wereldberoemde Burj Al Arab. Het park is gebouwd naar het verhaal van Sinbad de Zeeman, uit de verhalen van Duizend-en-een-nacht, door het gehele park vindt u hier ook figuren van terug. Met meer dan 20 glijbanen en meerdere andere attracties bent u gegarandeerd van een leuk dagje uit met uw gezin. Voor de jongere kinderen zijn er ook voldoende leuke activiteiten, er is onder meer een golfzwembad en een apart gedeelte met rustigere glijbanen en waterspellen. Trek dus uw zwembroek aan en ga op zoek naar verkoeling in Widi Wadi Waterpark!

U kunt een bezoek brengen aan Widi Wadi Waterpark, bekijk onze reizen naar Dubai.

3. Disney’s Typhoon Lagoon Waterpark in Orlando, Verenigde Staten

Behalve waanzinnige pretparken bevindt zich in Orlando ook een waterpark van Disney! Disney’s Typhoon Lagoon werd in 1989 geopend en is het meest bezochte waterpark ter wereld. Het park heeft een tropisch thema en de kinderen kunnen hier met Stitch van Lilo & Stitch op de foto en lekker ronddobberen op de grote rivier die het park omringt. Het park biedt voor ieder wat wils: de enorme Surf Pool heeft golven tot wel 2 meter hoog, in the Shark Reef kan er worden gesnorkeld met tropische vissen en zelfs haaien en voor ontspanning kunt u lekker luieren op het strand! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele waterglijbanen. Staat u ook te popelen om het waterpark te bezoeken?

U kunt een bezoek aan Disney’s Typhoon Lagoon gemakkelijk in uw reisschema opnemen wanneer u Orlando bezoekt. Bekijk hier onze reizen naar Amerika

4. Yas Waterworld in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Yas Waterworld is in 2013 geopend. Dit enorme waterpark bevindt zich op het Yas Island in Abu Dhabi, op korte afstand van het bekende Ferrari World pretpark. Met een oppervlakte van maar liefst 15 voetbalvelden is dit een immens groot waterpark! In totaal zijn er 44 verschillende attracties te vinden, voor jong en oud. Een bijzondere attractie is de Bubble’s Barrel, een 3 meter hoge surfgolf waar u kunt surfen. Voor de jongere kinderen zijn er ook genoeg leuke attracties in het park te vinden en voor de jongedames is er zelfs een zeemeerminnenschool. Met ook nog meerdere restaurants, winkels en de mogelijkheid om te parelduiken is dit park een grote aanrader voor het gezin.

Yas Waterworld ligt op slechts 1,5 uur rijden vanuit Dubai en is daarmee een leuke activiteit om te ondernemen tijdens uw vakantie in Dubai.

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.