Reisverslag familie op reis op Bali

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 12 jaar

Na twee mooie weken zijn we weer veilig thuis! Wij hebben een enorme leuke en mooie reis gehad.
Accommodaties waren erg goed, met name de Sri Raith Cottages, dat was echt wat ons betreft de beste van de drie.

De excursie naar de twee tempels was ook erg leuk en leerzaam, wel heel erg toeristisch, (heel erg druk), zou dit aanraden om in de ochtend te doen!
Fiets excursies en raften was echt heel erg leuk, je ziet dan veel van het mooie Bali! Ubud is een hele fijne omgeving, en in Sri Raith is het heel erg prettig verblijven!
We zijn nog naar het Monkey Forrest geweest, erg leuk en prima om te doen vanaf ons hotel, verder nog naar de rijstterrassen van Tegalalang geweest heel erg mooi , doe dit vroeg in de morgen vanwege de drukte.

Het vervoer was ook prima geregeld weer, onze chauffeur en gids altijd keurig op tijd, vriendelijk en behulpzaam , geeft veel uitleg tijdens de rit.
Op de gili’s stond ook keurig iemand klaar om ons naar het hotel te brengen! Was erg leuk vertoeven op Gili Trawangan, hotel prima in orde! We hebben daar drie dagen gesnorkeld wat Thomas geweldig vond, zelfs naast schildpadden gezwommen!

In Seminyak hebben we lekker gerelaxed en alleen nog de seawalker Tour gedaan, was heel erg leuk, bij deze excursie zou lunch inbegrepen zijn maar dat doen ze al een jaar niet meer aanbieden volgens de organisatie. (Was voor ons absoluut geen probleem, maar misschien voor jullie handig om te weten).
Hotel was wederom prima in orde!

Kortom wij hebben het enorm naar ons zin gehad!

Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar Indonesië.