Luxe kindvriendelijke hotels in Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

Genieten met de kinderen in deze prachtige hotels

Een onmogelijke opgave… de meest luxe hotels in Amerika… er zijn er immers zo veel! Kijkt u even mee en proef vooral de sfeer van deze heerlijke hotels in nationale parken en steden.

1. Amangiri, omgeving Lake Powell

Elegant, exclusief en met een adembenemend uitzicht; dit is de beste omschrijving van het Amangiri. In een woestijnachtige omgeving in de buurt van Lake Powell vindt u dit prachtige resort met een strak interieur, mooie zwembaden en serene sfeer. Het ‘alleen-op-de-wereld’ gevoel brengt u hier helemaal tot rust. Dankzij de ligging biedt het bovendien een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Page, Zion, Bryce Canyon en de Grand Canyon.

2. The Resort at Pelican Hill, omgeving Los Angeles

Gelegen tussen de stranden van Newport Beach en Laguna Beach in Los Angeles vindt u The Resort at Pelican Hill. Dit mooie resort is gelegen op een heuvel waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de zee en kunt genieten van de rust in een drukke stad als Los Angeles. Alles in het resort is in de stijl van ‘Venetian Countryside’. Naast 3 verschillende zwembaden, een golfbaan, een spa, fitnesscenter en een kids club zijn er meerdere restaurants waar u kunt genieten van de wereldkeuken.

3. Four Seasons Hotel, New York

Een klassieker, het Four Seasons Hotel in New York. Uitstraling, service en locatie, dit is waar het allemaal om draait in het Four Seasons. De klassieke uitstraling zowel binnen als buiten geeft een echt New York-gevoel en uiteraard wordt u hier uitgebreid in de watten gelegd. 5th Avenue en luxe warenhuizen zijn slechts een blok verder, Central Park is op 2 blokken afstand van het hotel; een superlocatie op Manhattan.

4. Amangani, Grand Teton National Park

De omgeving van Yellowstone en het Grand Teton National Park is een adembenemend mooi gebied. Het Amangani behoort tot de Aman-groep waar ook onze nummer 1 toebehoort, het Amangiri, en biedt dezelfde hoge service en kwaliteit. Dit prachtige resort is hoog gelegen waardoor u uitgebreid uitzicht heeft over het Grand Teton National Park, zelfs vanaf het zwembad. De sferen van het park vindt u terug in het hotel; ruige stenen, hout en warmte staan hier centraal.

Ons aanbod Amerika-rondreizen vindt u hier. Bovendien kunnen we u diverse – en ook zeer luxe – hotels aanbieden.

 

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.