Watersporten met de kinderen op Mauritius

Je gunt je kind toch de wereld!

Actief met de kinderen op Mauritius

Watersporten op Mauritius? Duiken of liever Windsurfen? Watersporten genoeg! Gelegen in de warme wateren van de Indische Oceaan leent Mauritius zich perfect voor vele watersportactiviteiten. Naast dat u op dit prachtige eiland kunt genieten van de rust op de prachtige witte zandstranden, is het mogelijk om vrijwel alle watersporten te beoefenen.  Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

 

Familiereis Mauritius

Waterskiën

Mauritius is een perfecte bestemming om te waterskiën. Dit eiland is dé thuisbasis van de fantastische zeeën. De Noordkust van dit eiland biedt de beste mogelijkheid om te waterskiën waar de zee het rustigst is en perfect is voor een middagje op een paar waterski’s.

Duiken op Mauritius

Mauritius heeft uitstekende duikplekken voor beginners en gevondenen. De onderwaterwereld bij dit eiland is zeer indrukwekkend. U kunt hier heel het jaar door op zoek naar verschillende soorten haaien, zeeschildpadden, tropische vissen en nog veel meer. Het zeewater in de zomermaanden van november tot en met maart is nog lekker warm wat zorgt voor extra veel leven in de zee.

Windsurfen in Aqaba

Windsurfen

De Oostkust is zeer geschikt voor watersport op Mauritius. Voor windsurfers is dit zeer aan te raden.  Aan deze kant van het eiland staat meer wind dan aan de Westkust wat het zeer geschikt maakt om te windsurfen voor beginners tot gevorderden.

Snorkelen

Aan de Noordwestkust van Mauritius kunt u perfect snorkelen. Hier varen weinig boten waardoor u veilig kunt snorkelen en u meer vissen kunt zien. Des te vroeger u gaat snorkelen, des te meer kans u heeft om de meeste tropische vissen te zien. Ook de koraalriffen zijn prachtig.

Snorkelen op Laughing Bird Caye

Onze familireizen naar Mauritius

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Mauritius? Bekijk al onze familiereizen naar Mauritius. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.