Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Reisvragen – Inchecken zonder vouchers

Het is zover de zomervakantie staat voor de deur, veel reizigers maken zich klaar om op vakantie te gaan. Waarheen? Dat maakt niet uit, als het maar een andere bestemming is dan thuis.

Vakantiegangers die een mooie reis met Travelnauts op de planning hebben staan, hebben een reispakket aan huis of digitaal ontvangen. Per bestemming kan het verschillen of er losse hotelvouchers of een reis-itinerary bij de documentatie zit.

Gelukkig zijn er steeds meer bestemmingen die digitaliseren en vragen niet meer om een geprint voucher. In de huidige tijd is het namelijk niet altijd meer nodig om op papier een los hotel voucher in te leveren. Dit heeft onder andere te maken met de administratie die natuurlijk ook steeds meer gedigitaliseerd wordt. Hotels zijn op de hoogte van uw komst en vragen slechts ter verificatie om het paspoort te laten zien. Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat u niet verplicht bent om het paspoort in te leveren, het kan zijn dat zij een fotokopie maken van één van de paspoorten, maar inleveren is niet verplicht. Daarnaast kunt u er ook altijd voor kiezen om bij het fotokopie dat gemaakt is door het hotel uw BSN-nummer af te schermen.