Waar wilt u heen?
Vertrek datum tussen

Thailand

Bangkok, River Kwai, wilde dieren en strand

Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Tijdens deze reis is het allemaal mogelijk. Het begint in Bangkok, waar zoveel te beleven valt; van de traditionele drijvende markt (u moet er wel vroeg voor opstaan) en een echt gouden sprookjeskasteel tot een spetterend waterpretpark. De beroemde ‘Bridge on the River Kwai’, overnachten midden in de jungle! Luisterend naar alle jungle geluiden valt u heerlijk in slaap. Vervolgens reist u per nachttrein naar het zuiden. In Elephant Hills verblijft u in de jungle. Let op of u de neushoornvogel ziet overvliegen. In Krabi waant u zich in een paradijs en kunt u bijkomen van al de mooie indrukken van de afgelopen dagen. Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Het verblijf in Bangkok en op uw strandbestemming is in een goed middenklasse hotel, het verblijf bij de River Kwai is vrij eenvoudig, maar wel avontuurlijk. U verblijft tijdens deze reis ook in luxe tenten.

Reviews

China Familie Niericker in Beijing, Taiwan en Thailand Goedemiddag Joelle en Wendy, Zoals beloofd nog wat terugkoppeling betreffende onze fantastische reis naar China, Taiwan...
  • Fietsen in Bangkok
  • Drijvende markt
  • Kanoën
  • Watervallen
  • Jungle wandelingen
  • Olifanten wassen en voeren
  • Witte zandstranden
  • Snorkelen

Overzicht dag tot dag

Dag 1 Amsterdam – Bangkok
Dag 2 Aankomst Bangkok
Dag 3 en dag 4 Bangkok
Dag 5 Bangkok – River Kwai
Dag 6 River Kwai
Dag 7 River Kwai – Bangkok – Surat Thani
Dag 8 Surat Thani – Khao Sok National Park / Elephant Hills
Dag 9 Elephant Hills
Dag 10 Elephant Hills – Krabi
Dag 10 – dag 16 Krabi
Dag 16 Krabi – Amsterdam

Thailand

Programma

Dag 1
Amsterdam – Bangkok
U vliegt van Amsterdam naar Bangkok. Aankomst is de volgende dag.

Dag 2
Aankomst Bangkok

Verblijf: Anantara Sathorn

Na aankomst wordt u opgehaald van de luchthaven en naar uw hotel gebracht.

Bangkok
Bangkok is de stad van de mystieke tempels en drijvende markten, maar ook van een rumoerige verkeerschaos, de futuristische skytrain en een roerig nachtleven. Een stad van contrasten die onderdak biedt aan zo’n tien miljoen inwoners. De gouden tempeldaken staan zij aan zij met de strakke skyline van torenhoge wolkenkrabbers.

De boeddhistische heiligdommen liggen dicht bij elkaar in het oudste gedeelte van Bangkok. Steek de Chao Phraya over per pont en bezoek de indrukwekkende Tempel van de Dageraad, Wat Arun. Een bezoek aan het koninklijke Grand Palace mag u ook niet overslaan.

Anantara Sathorn
Een luxe hotel/appartementencomplex gelegen in een van de zakendistricten van Bangkok. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. U beschikt over een suite met 2 aparte slaapkamers en een woonkamer.

Dag 3 en dag 4
Bangkok

Verblijf: Anantara Sathorn

U heeft twee hele dagen om op ontdekking te gaan in Bangkok.

Activiteiten: fietsen door Bangkok, de drijvende markten, waterpark, Koninklijk Paleis, rivier cruise, sloppenwijk en winkelen.

Dag 5
Bangkok – River Kwai

Verblijf: Jungle Rafts

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Bangkok en reist u naar Kanchanaburi; de plek waar geallieerde krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog de wereldberoemde spoorweg naar Myanmar en de Brug over de Kwai-rivier hebben aangelegd.

U overnacht in een drijvend hotel. Indien gewenst kunnen wij u ook een hotel op het vaste land aanbieden.

Tijdens uw verblijf bij de Jungle Rafts zijn vrijwel alle excursies inbegrepen. U bent vrij om hieraan deel te nemen.

Kanchanaburi
Kanchanaburi is gesticht als verdedigingspost tegen de Birmezen. De stad was namelijk een populaire plaats op de invasieroute. In de Tweede Wereldoorlog werkten duizenden geallieerde krijgsgevangenen aan de Birma-spoorlijn; de spoorlijn langs de oude Birmese invasieroute (tegenwoordig: Myanmar). Het werd ook wel de ‘Dodenspoorlijn’ genoemd vanwege de 16.000 krijgsgevangenen en 90.000 Aziatische werkkrachten die tijdens de aanleg stierven aan ondervoeding, tropische ziekten en mishandeling. De 415 kilometer lange spoorlijn moest een aanvoerroute worden voor onder meer de Japanse verovering van Myanmar. Een van de meest beruchte plekken langs de spoorlijn was de Hellfire Pass, een 1200 meter lange en 5 meter brede passage door een berg die onder erbarmelijke omstandigheden door krijgsgevangenen en dwangarbeiders is uitgehakt. Vele, met name Australische en Britse, gevangenen vonden hier de dood. ’s Nachts werd de passage verlicht door olie- en carbidlampen, vandaar de naam Hellfire Pass. Een klein herdenkingsmuseum is tegenwoordig bij deze passage te bezichtigen. Diverse musea en geallieerde begraafplaatsen zijn te bezoeken in de omgeving. Ook Nederlandse soldaten liggen hier begraven.

Jungle River Rafts
Een beetje magisch is het wel. Het is een drijvend hotel, aan de River Kwai, midden in de jungle! Verwacht u niet te veel luxe hier. Alle basisfaciliteiten zijn aanwezig, bed, toilet, douche (zonder warm water) en een hangmat voor de kamer. Bijzonder is het Birmese personeel en de sfeer in de avond als de olielampjes aan gaan.

Dag 6
River Kwai

Verblijf: Jungle Rafts

Vandaag brengt u een bezoek aan het dorp van een lokale stam: de Mon tribe. De middag is ter vrije besteding en u heeft een ruime keuze uit activiteiten die u kunt ondernemen. U kunt onder meer gaan zwemmen, kanoën of Erawan watervallen bezoeken. Wist u dat de rivier maar liefst 380 kilometer lang is.

Dag 7
River Kwai – Bangkok – Surat Thani

Verblijf: 1e klas slaapcoupé

Vandaag kunt u nog een duik nemen in het water of lekker relaxen. Na de lunch gaat u met de trein van Wang Po naar Nam Tok, een circa 1 uur durende rit over het originele spoor ‘Death Railway’. Bij Nam Tok wordt u weer opgehaald en naar het treinstation in Bangkok gebracht. Hier volgt uw rit naar het zuiden van Thailand in een nachttrein; een spannende ervaring voor de kinderen. Indien gewenst kunnen we u ook vliegtickets naar het zuiden aanbieden.

De nachttrein naar Surat Thani vertrekt rond 19.30 uur. U verblijft in een eerste klasse softsleeper coupé met airconditioning.

Dag 8
Surat Thani – Khao Sok National Park / Elephant Hills

Verblijf: Luxe tent

Bij aankomst in Surat Thani wordt u opgehaald en naar Khao Sok National Park gebracht; hét hoogtepunt van uw reis. U verblijf namelijk in het luxe ‘glamping’ tentenkamp en kruipt in de rol van olifantenverzorger. Een unieke belevenis: u komt oog in oog te staan met de Aziatische olifant en ervaart hoe deze bijzondere dieren leven, eten en gewassen worden.

U combineert een verblijf in het Elephant Hills Camp met een nacht in het drijvende tentenkamp op het prachtige Cheow Larn meer.

Khao Sok National Park
Khao Sok is een groot nationaal park, gelegen in het centrale deel van zuidelijk Thailand. Dit uitgestrekte regenwoud herbergt veel tropische dieren, variërend van olifanten en stekelvarkens tot neushoornvogels en bijzondere vissen. De meeste dieren zijn echter vrij schuw en laten zich niet makkelijk zien. Ze leven bijvoorbeeld in de toppen van de bomen, zoals eekhoorns en apen, of ze zijn alleen ’s nachts actief, zoals stekelvarkens en vleermuizen. Veel nadrukkelijker aanwezig is wel het planten- en insectenarsenaal van een oerwoud. Ook aan ongewervelde dieren en vogels is absoluut geen gebrek. Apen zult u echter hoogstwaarschijnlijk wel spotten en zonder twijfel gaan horen tijdens deze trip!

Word olifantenverzorger!
Vandaag heeft u uitgebreid de kans om kennis te maken met de bijzondere Aziatische olifant. Uw gids en de olifantenverzorgers (‘mahouts’ genaamd) geven u uitleg over het leven van de olifanten. Vervolgens bereidt u de maaltijd voor de olifanten en mag u uw volledige mand vol gevarieerd voedsel aan deze indrukwekkende dieren voeren. Vooral uw kinderen zullen het geweldig vinden wanneer de bamboestengels en bananen door een vriendelijke olifantenslurf uit hun handen worden genomen. Het avontuur is nog niet voorbij; ervaar hoe  de olifanten een (modder)bad nemen in de waterpoel bij het kamp. Hierna is het uw beurt… samen met uw kinderen geeft u uw eigen olifant een volledige wasbeurt; van het schoon schrobben tot het schoonspuiten. Ook kleine olifantjes zijn aanwezig, voor de kleinere kids, en uiteraard houdt de mahout altijd een oogje in het zeil. Een unieke belevenis en onvergetelijk voor de kinderen!

Boottocht over de Sok rivier
Na de lunch in buffetvorm, wordt u meegenomen naar de rivier waaraan het kamp gelegen is. Na een korte instructie krijgen u en uw kinderen een zwemvest aan en stapt u in een rubberen boot/raft. U hoeft zelf alleen maar achterover te zitten en te genieten van de prachtige omgeving; een mix van oerwoud met kalkstenen rotsen en bergen, terwijl uw gids stroomafwaarts af en toe bijstuurt.

Luxe tent
U overnacht in uw eigen luxe tent, met vaste bedden en een badkamer met warm en koud water. De deuren en ramen van de tenten zijn bedekt met klamboe en canvas flappen, zodat insecten en reptielen buiten blijven. Er is ook een zwembad bij het complex aanwezig.

Dag 9
Elephant Hills

Verblijf: luxe drijvende tent

Vandaag wordt u gewekt door de junglegeluiden om u heen en staat het ontbijtbuffet voor u klaar. Hierna reist u door naar de volgende plek in Khao Sok National Park: Elephant Hills Rainforest Camp. Maar niet voordat u volop heeft genoten van de prachtige tocht om hier te komen…

Per minivan wordt u meegenomen naar een lokale Thaise markt, waar u een kijkje kunt nemen en u zich even helemaal tussen de ‘locals’ bevindt. Vervolgens zet u koers richting de Ratchaprapa Dam: een indrukwekkende dam op het Cheow Larn meer waar u een korte fotostop maakt voor het indrukwekkende uitzicht. Tien minuten later komt u aan bij de pier van het meer, waar longtail boats klaarstaan om u mee te nemen naar het drijvende tentenkamp.

Dag 10
Elephant Hills – Krabi
Verblijf: Centara Grand Resort & Villas

Na uw nacht in de luxe drijvende tent, wacht u een lekker ontbijt in het centrale restaurant van het kamp. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om met een gids op pad te gaan; maak een wandeltocht door het regenwoud en ga op zoek naar exotische planten, tropische hardhouten bomen, orchideeën, palmen, varens en bamboebomen. Met een beetje geluk spot u wellicht ook een neushoornvogel of makaak- en bladapen!

Na de lunch wordt u opgehaald door de longtail boot en vaart u in een half uur terug naar het vaste land. Hier wacht een minibus van Elephant Hills u op om u naar Krabi te brengen.

Krabi
Krabi is gelegen op het vasteland en kenmerkt zich door de oude lijmsteenformaties, de mooie stranden en kalksteen kliffen. In de prachtige natuur vindt u watervallen, warmwaterbronnen, grotten, lagunes, ongerept oerwoud op berghellingen en tropische bounty-eilandjes. De schilderachtige eilandjes rondom Krabi rijzen steil omhoog uit zee. Men gelooft dat Krabi de woonplaats is geweest van de eerste Homo Sapiens. De vele gevonden voorwerpen in dit gebied, zoals stenen gereedschap, aardewerk en overblijfselen van menselijke skeletten vormen hiervoor het bewijs.

Centara Grand Beach Resort & Villas
In dit luxe hotel kunt u nagenieten van uw droomvakantie. Het beschikt over een privé-strand gelegen in een afgeschermde baai, een beachfront zwembad, een kinderzwembad, vier restaurants en een luxe spa. Er is een ruime keuze aan (water)sporten. Voor de kinderen is er een gezellige kidsclub.

Dag 10 – dag 16
Krabi
Verblijf: Centara Grand Resort & Villas

U kunt deze dagen heerlijk bijkomen op het strand en er op uit trekken in de omgeving.

Activiteiten: zwemmen en snorkelen, Railay Beach, Krabi’s Tijgergrot, mountainbiken, bounty-eilanden in de omgeving, kajakken en kanoën.

Dag 16
Krabi – Amsterdam

U wordt naar de luchthaven van Krabi gebracht. Van hieruit vliegt u via Bangkok terug naar Amsterdam. Hier komt u dezelfde dag aan.

Thailand

Prijzen

De prijzen voor de arrangementen zijn afhankelijk van vertrekdatum, duur van uw verblijf, hotelkeuze, gezinssamenstelling en verzorging. Vraagt u gerust een vrijblijvend reisvoorstel aan voor een gedetailleerd kostenoverzicht. Ter indicatie: € 1.895,- per volwassene in het meest voordelige seizoen tot € 2395,- in het hoogseizoen. Kinderen krijgen 25% korting op de vliegtickets en baby’s (tot 2 jaar) krijgen tot 90% korting op de vliegtickets.

Inclusief:
– Intercontinentale retourvlucht, inclusief luchthavenbelasting
– Binnenlandse vlucht, inclusief luchthavenbelasting
– Slaapcoupé van Bangkok naar Surat Thani (voorkeur 1e klasse)
– Privé vervoer van en naar de luchthavens
– Alle overnachting in de aangegeven hotels
– Maaltijden zoals aangegeven
– River Kwai arrangement inclusief maaltijden (3 dagen/2 nachten)
– Olifantensafari inclusief maaltijden (3 dagen/2 nachten)
– Inclusief vervoer van uw hotel naar Elephant Hills en v.v.

– Verrassing voor uw kinderen!

Exclusief:
– Fooien
– Persoonlijke uitgaven
– Aangegeven, optionele excursies
– Overige maaltijden
– Reis- en annuleringsverzekering

Thailand

Praktisch

Geschiedenis
Thailand kent een zeer rijke historie. Het koninkrijk is in 650 gesticht. Tot 1939 heette het land ‘Siam’. De huidige naam Thailand betekent ‘land van de vrijen’ omdat Thailand nooit gekoloniseerd is geweest.

Hoofdstad
Bangkok; een echte miljoenenstad. De internationale luchthaven ligt op circa 1,5 uur rijden van de stad.
De officiële volledige naam van Bangkok is; Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.

Oppervlakte
513.120 km2

Aantal inwoners
68.414.135 (2017)

Grenst aan
Noorden: Myanmar
Oosten: Laos en Cambodja
Zuiden: Maleisië en de Golf van Thailand
Westen: Myanmar en Andamanse Zee

Taal
De voertaal is Thai. In de meeste hotels, restaurants en winkels wordt Engels gesproken.

Sporten
Thaiboksen en voetbal

Veiligheid
Thailand is een zeer veilig land om te bereizen. Net zoals in Nederland dient u echter altijd op uw spullen te passen, met name in de grotere steden. Wij adviseren u de paspoorten en uw geld te bewaren in de kluis van het hotel (indien aanwezig).

Elektriciteit
Het voltage in Thailand is 220. In de meeste hotels heeft u tegenwoordig geen wereldstekker meer nodig.

Inentingen
Volgens onze laatste informatie heeft u nodig:
-DTP
-Hepatitis A
-Buiktyfus
Wij adviseren u contact op te nemen met de GG & GD of huisarts voor de actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig voor uw gezin? Kijkt u dan eens op www.thuisvaccinatie.nl.

Religie
95% van de Thai is boeddhist. In het zuiden van Thailand, op de grens met Maleisië, wonen voornamelijk moslims.

Geld/Bankzaken

Valuta
De valuta in Thailand is de Thaise Baht. De waarde van 1 Euro is ca. 40 Baht. U kunt Euro’s wisselen in de hotels en bij de bank. Daarnaast kunt u in de steden pinnen als uw pasje is voorzien van het Cirrus-teken. Creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd. Wij raden u af om Thaise Baht vanuit Nederland mee te nemen.

Prijsindicatie
Ontbijt € 5,-
Lunch € 10,-
Diner € 15,-
Koffie € 1,-
Bier € 1,50
Frisdrank €1,-

Fooien
In Thailand is het zeer gebruikelijk om een fooi te geven. U dient hierbij rekening te houden met circa 15% van de rekening (eten/drinken). Daarnaast zijn de salarissen voor het personeel dat de kamers schoonmaakt laag. Het wordt zeer gewaardeerd als u bij vertrek een fooi achterlaat. Bij een langer verblijf kunt u om de dag een fooi achter laten, ongeveer 20 Baht per dag. Voor het dragen van de koffer is dat circa 20 Baht per koffer.

Feestdagen
01 januari Nieuwjaarsdag
08 april Chakri-dag
13-15 april Thais Nieuwjaar
05 mei Kroningsdag
22 juli Asanha Bucha Dag
12 augustus Verjaardag Koningin
05 december Verjaardag Koning
10 december Grondwetsdag
25 december Kerstmis
31 december Oudejaarsavond
U dient verder rekening te houden met diverse andere feestdagen die van jaar tot jaar op een andere dag vallen.

Beste reistijd
U kunt Thailand het gehele jaar bezoeken. Van november tot en met februari is de kans op regen het geringst.

Tijdsverschil
In Thailand is het in de zomer 5 uur – en in de winter 6 uur – later dan in Nederland/België.

Douane
Thailand is een land waar veel namaakartikelen worden geproduceerd. Het is niet toegestaan om namaak merkartikelen mee naar Nederland te nemen. U loopt kans dat uw aangekochte spullen in beslag worden genomen.

Paspoort en visa
U dient in bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden na vertrek uit Thailand geldig is. Indien u langer dan 30 dagen in Thailand verblijft, dient u tevens in het bezit te zijn van een visum. Uw kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort!

Vervoer ter plaatse
Autohuur: wij raden u af om zelf met een huurauto te reizen; wij adviseren een auto met eigen chauffeur/gids.
Trein: alle grote steden zijn per trein te bereiken. Het is een hele ervaring om een keer een nachttrein te nemen, bijvoorbeeld van Bangkok naar Chiang Mai.
Bus: alle grote steden zijn per bus te bereiken. Wij adviseren u echter om niet met kinderen per bus te reizen.
Taxi: met name in de grote steden zijn taxi’s een gemakkelijke en voordelige manier van vervoer. Houdt u er rekening mee dat de taxi’s geen kinderzitjes hebben. U dient voor vertrek in de meeste gevallen een prijs af te spreken. De taxi’s bij de hotels zijn vaak duurder dan wanneer u een taxi aanhoudt langs de weg.
Tuk Tuk: erg leuk, zeker voor de kinderen als ze wat ouder zijn. Echter niet te lang, zeker niet in Bangkok.
Binnenlandse vluchten: alle grote steden hebben een luchthaven; Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi en Koh Samui.

Klimaat
Thailand heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 28 graden. De regenperiode is van juni tot en met oktober. Maakt u zich echter geen zorgen: regenseizoen betekent een flinke bui in de middag, waarna het normaal gesproken weer zonnig wordt. De temperatuur is het hoogst van maart tot en met juni.

Zonnebescherming
Gebruik factor 20 als minimale beschermingsfactor tegen de schadelijke Uv-straling van de zon. Houd rekening met het huidtype van uw kind. Neem een mini-parasol en/of zonnehoed mee als u met een baby reist.

Kleding
Luchtige katoenen kleding is aan te raden. Let op: de hotels in Bangkok zijn vaak volledig airconditioned, waardoor het in de publieke ruimtes wat fris kan zijn.

Eten & drinken
In Thailand kunt u heerlijk eten. Noedels en rijst worden vaak gecombineerd met groenten en kip, vlees of vis. Ook de pittige gerechten zoals curry’s waarin rode pepers zijn verwerkt erg populair. Daarnaast wordt er veel vers fruit zoals ananas en mango gegeten.

Ontbijt
De Thai eten als ontbijt khao tom (rijstesoep). Deze wordt met verschillende gerechten gegeten of gevuld met groenten, vlees of vis. Johk, rijstepap, is ook populair.

Thailand

Reviews

Bekijkt u onderstaand filmpje van Elephant Hills:

China
Familie Niericker in Beijing, Taiwan en Thailand
Goedemiddag Joelle en Wendy, Zoals beloofd nog wat terugkoppeling betreffende onze fantastische...
Thailand
Familie Dijkstra in Thailand
31 juli 2018 Fabian’s moeder komt ons ophalen om ons in de...
Thailand
Familie Switten in Thailand
Thailand
Lauren en Lucas in Thailand
Hi Wendy,   De vakantie was echt super! De kinderen vonden vooral...
Thailand
Familie Aarnoutse in Thailand
Beste Kees, Naar aanleiding van je mail hierbij onze reactie over onze...
Thailand
Fam van der Sluis in Thailand
Beste mensen van Travelnauts, Tijdens onze vakantie in Thailand heb ik verschillende...
Thailand
Familie van Dijk in Thailand
Na 10 uur vliegen met de blauwe zwaan, komen we in wereldstad...
Thailand
Familie Volwater in Thailand
Onze 21 daagse rondreis in Thailand met onze twee zoons van 8...
Thailand
Familie De Smedt in Thailand
We kijken terug op een zeer geslaagde reis. De organisatie was vlekkeloos....
Thailand
Familie Zenden in Thailand
Salamanders wegjagen voordat je in huisje kon! 😂 River kwai Boottocht naar...
Thailand
Familie Legters – van der Ster in Thailand
Beste Erwin, We hebben een fantastische vakantie gehad!  Wat een avontuur:) Heel...
Thailand
Familie Van den Elsen Thailand
Beste Roelie en collega’s, Dank voor de welkom-terug-wensen! We hebben een fantastische...
Thailand
Familie Legters – van der Ster in Thailand
Thailand
Familie Miserus – van Berkel in Thailand
Reisverslag Thailand 16 juli – 1 augustus 2017 Voor ’t eerst samen...
Thailand
Familie Vlieghe – Robijt in Thailand
Wij hebben genoten van een top vakantie in Thailand met heerlijke herinneringen...
Thailand
Familie Vlieghe in Thailand
Beste, Wij zijn goed aangekomen en hadden toch wel wat last van...
Thailand
Vakantie Thailand
He Roeli, We zijn ondertussen al weer een weekje thuis en bijgekomen...
Thailand
Op vakantie door Thailand
Beste Fabienne en collega’s, We hebben heel erg genoten van de vakantie....
Thailand
Vakantie in Thailand
Beste Travelnauts Vakantie was fantastisch. Ik moet het even kort houden omdat...
Thailand
Familie Ridder in Thailand
Hoi Erwin, De reis was in een woord: SUPER! Een prachtige combinatie...
Thailand
Familie Vanrobaeys in Thailand
Beste Travelnauts, We hebben met het hele gezin genoten van de reis...
Thailand
Familie Wagenaar – Fokkens in Thailand
Beste Ilona, Het gewone leven is alweer begonnen! We hebben een hele...
Thailand
Familie van Otterdijk in Thailand
Beste Travelnauts, Het was een fantastische reis. Alles was perfect georganiseerd en...
Thailand
Familie Joostens – Goossens in Thailand
Beste, Wat een fantastische vakantie hebben wij meegemaakt! Vooreerst moet ik melden...
Thailand
Familie Külman in Thailand
Wie? Familie Külman met dochter Puk (5) en zoon Bo (9) Waarheen?...
Thailand
Collega David in Thailand
Als echte ‘Travelnauts’ verkent ons team zelf ook regelmatig een stukje van...
Thailand
Stijn Rousch in Thailand
Wie? Stijn (11) Rousch Waarheen? Thailand Wanneer? Zomer 2015 Stijn Rousch (11)...
Thailand
Familie Courtois – Degeest in Thailand
Wie? Daniel en Elke en hun zoon Xieben (7). Waarheen? Thailand. Wanneer?...
Thailand
Familie Verloop in Thailand
Wie? Virgil en Simone Verloop met de kinderen Jamie (9) en Joey...
Thailand
Familie van Dienst – Mesu in Dubai en Thailand
Wie? Johannes en Francisco met de kinderen Dennis (15) en Michelle (12)....
Thailand
Yara Lenders in Thailand
Wie? Yara (11) Lenders Waarheen? Thailand Wanneer? Zomer 2015 Yara Lenders (11...
Thailand
Familie Lenders – Lensen in Thailand
Wie? Gijs en Andrea Lenders en de kinderen Yara (11) en Lika...
Thailand
Familie Kraeger in Thailand
Beste David, In het kader van ” better late than never” alsnog...
Thailand
Familie van den Berg in Thailand
Beste Jelbrig, Wij hebben ontzettend genoten van onze reis naar Thailand! Alles...
Thailand
Familie Bootsma in Thailand
Beste David en collega’s, We hebben een héérlijke vakantie gehad en mooie...
Thailand
Familie de Jong in Thailand
Hallo allemaal, Allereerst mijn excuses voor het late reageren op jullie mail,...
Thailand
Familie Kempe in Thailand
Wie?: Marcello en Sonja Kempe met hun kinderen Jacco (11) en Sharon...
Thailand
Familie De Greef – Van Bockryck in Thailand
Beste Ilona (en collega’s), Het was voor ons gezin de allereerste verre...
Thailand
Familie Moorthaemer in Thailand
Wie?: Albert en Saskia Moorthaemer met hun kinderen Hugo (14) en Wieke...
Thailand
Familie De Beule in Thailand
Wie?: Marcel de Beule en Natalie Adriaenssens met hun zoon Toon (7)...
Thailand
Familie Van Leeuwen – de Jong in Thailand
Wie?: Roel en Ivonne van Leeuwen met hun kinderen Jasmijn (15), Jelle...
Thailand
Vakantie Thailand
Hoi Jelbrig, Niets dan lof voor jullie organisatie!!; we zijn 200% tevreden...
Thailand
Familie Ducheyne in Thailand
Geachte, Wij zijn gisteren inderdaad thuisgekomen na een lange terugreis. De reis...
Thailand
Familie Klever in Thailand
Beste David en collega’s, De vakantie was geweldig! Super geregeld en super...
Thailand
Familie de Jong in Thailand
Beste Ilona, Dank voor je mail. Wij hebben een uitstekende vakantie gehad!...
Thailand
Familie Buteijn in Thailand
Goedemorgen Monique, We zijn weer veilig thuis na een hele mooie reis,...
Thailand
Familie Talbot in Thailand
Wie?: Evert Jan en Stephanie Heijnen met hun kinderen Camilla (9), Avelon...
Thailand
Familie Snoodijk in Thailand
Wie?: Andries Snoodijk en Claudia van de Kieft met hun kids Rutger...
Thailand
Familie Demanet in Thailand
Wie?: Jurgen Demanet en Isabelle Samson met hun dochter Marie-Lou (6). Waarheen?:...
Thailand
Filmpje familie Mendes de Brito in Thailand
Wie?: Pio en Isabel Mendes de Brito en hun zoon Rafael (9)....
Thailand
Families ’t Hart & Overmars in Thailand
Wie?: Familie ’t Hart (Michiel ’t Hart en Gerarda Diender met hun...
Thailand
Familie De Grauw in Thailand
Wie?: Familie De Grauw. Waarheen?: Thailand. Bangkok, River Kwai, Wilde Dieren &...
Thailand
Familie Vroomen in Thailand
Wie?: Terence Vroomen en Martine van Hulst samen met hun kinderen Jonathan...
Thailand
Familie Vroomen in Thailand
Hallo Travelnauters, Allereerst excuses voor dit late reageren, bedankt voor de herinnering!...
Thailand
Familie ’t Hart in Thailand en Cambodja
Hallo Travelnauts, David, Monique, Nog even een wat uitgebreidere beoordeling van de...
Thailand
Familie Haspels in Thailand
Beste mensen van Travelnauts, Net terug van Thailand heeft het reisvirus zich...
Thailand
Rondreis Thailand
Beste Ilona, Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Alles was fantastisch geregeld,...
Thailand
Vakantie Thailand
Hallo David, Inderdaad net terug. Vandaag nemen we even de tijd om...
Thailand
Vakantie Thailand
Dag,   Kom er nu pas aan toe om even op jullie...
Thailand
Rondreis Thailand
Goedemorgen, De vakantie was in een woord geweldig! Alles was prima geregeld....
Thailand
Privé rondreis Thailand
Beste David, Beste Monique, We hebben een schitterende vakantie achter de rug....
Thailand
Thailand rondreis
Goede avond, Ondanks de 12 uur vertraging toch een goede vlucht gehad....
Thailand
Thailand Privé rondreis
Hallo Monique en andere medewerkers, Gisteren aan het eind van de middag...
Thailand
Thailand
Beste, Het is een zeer aangename vakantie geweest ! Alles is zeer...
Thailand
Familie Gerritsen in Thailand
Even een mailtje om te vertellen dat wij het fantastisch hebben gehad...
Thailand
Familie Broedermans in Thailand
Hallo allemaal bij Travelnauts, We hadden gisteren door de jetlag en de...
Thailand
Familie Dedrie in Thailand
Beste Travelnauts team, Een perfecte reis precies op maat van de leeftijd...
Thailand
Familie Seubert in Thailand
Hai, Gister terug gekomen rustige vlucht. Allemaal goed hoor. Even wennen in...
Thailand
Familie Wolders in Thailand
We vertrekken vanuit huis naar het vliegveld. Jongens rugzakjes met allerlei nieuwe...