Je gunt je kind toch de wereld!

Citytrip met kinderen

Mee op citytrip met kinderen? Zie hier ons aanbod citytrips en stopovers met kinderen ter inspiratie. Of u nu naar een stad in Amerika, Azië, Afrika of ergens anders op deze wereld wil, wij maken uw reis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste citytrip of stopover voor uw gezin samen te stellen. In veel steden worden activiteiten georganiseerd specifiek voor kinderen en uw kind kan spelenderwijs kennis maken met de cultuur van het land. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen voor een leuke citytrip met kinderen.

Lees meer

Voorstel aanvragen

Tips voor een citytrip met kinderen

Rechtstreekse vluchten
Vaak is een citytrip met kinderen een korte reis. Wij raden daarom aan altijd voor een rechtstreekse vlucht te kiezen zodat u de kostbare tijd met uw kinderen op de juiste manier kunt benutten.

Centraal gelegen hotel
Alle overnachtingen op dezelfde locatie geeft de kinderen een hoop rust. Na een drukke dag keren ze steeds terug naar hetzelfde fijne hotel. Om de reisafstanden van en naar het hotel zo kort mogelijk te houden raden wij aan om te kiezen voor een centraal gelegen hotel. Met kinderen wilt u niet een groot gedeelte van de dag in het openbaar vervoer zitten. Ook adviseren wij voor een ruime familiekamer te kiezen en hotel met een (binnen)zwembad.

Maak een rustige ‘planning’
We willen natuurlijk allemaal veel zien en doen, maar ons advies is om een rustige planning te make en niet te veel dingen vooraf vast te leggen. Bekijk vooraf welke dingen u echt niet wil missen en maak dan een kleine planning met voldoende vrije tijd. De tijd gaat altijd sneller dan u denkt. Extra fijn: in veel landen kan uw kind gratis de bezienswaardigheden ontdekken.