Citytrip met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Citytrip met kinderen

Mee op citytrip met kinderen? Zie hier ons aanbod citytrips en stopovers met kinderen ter inspiratie. Of u nu naar een stad in Amerika, Azië, Afrika of ergens anders op deze wereld wil, wij maken uw reis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste citytrip of stopover voor uw gezin samen te stellen. In veel steden worden activiteiten georganiseerd specifiek voor kinderen en uw kind kan spelenderwijs kennis maken met de cultuur van het land. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen voor een leuke citytrip met kinderen.

Tips voor een citytrip met kinderen

Rechtstreekse vluchten
Vaak is een citytrip met kinderen een korte reis. Wij raden daarom aan altijd voor een rechtstreekse vlucht te kiezen zodat u de kostbare tijd met uw kinderen op de juiste manier kunt benutten.

Centraal gelegen hotel
Alle overnachtingen op dezelfde locatie geeft de kinderen een hoop rust. Na een drukke dag keren ze steeds terug naar hetzelfde fijne hotel. Om de reisafstanden van en naar het hotel zo kort mogelijk te houden raden wij aan om te kiezen voor een centraal gelegen hotel. Met kinderen wilt u niet een groot gedeelte van de dag in het openbaar vervoer zitten. Ook adviseren wij voor een ruime familiekamer te kiezen en hotel met een (binnen)zwembad.

Maak een rustige ‘planning’
We willen natuurlijk allemaal veel zien en doen, maar ons advies is om een rustige planning te make en niet te veel dingen vooraf vast te leggen. Bekijk vooraf welke dingen u echt niet wil missen en maak dan een kleine planning met voldoende vrije tijd. De tijd gaat altijd sneller dan u denkt. Extra fijn: in veel landen kan uw kind gratis de bezienswaardigheden ontdekken.

Lees hier een leuk blog over populaire citytrips. Niet alle steden staan bij ons online als citytrip met kinderen, maar behoren wel tot de mogelijkheden.

City trip naar Kaapstad met het gezin Rondreis Afrika, Zuid-Afrika
City trip naar Kaapstad met het gezin 7-daagse reis

Bezoek het geweldige Kaapstad met uw kinderen. Met een rechtstreekse vlucht en zonder tijdsverschil bent u er zo. Deze wereldstad en ook de prachtige omgeving leent zich perfect voor een korte reis naar Zuid-Afrika. Benieuwd naar de kindvriendelijke bezienswaardigheden? Lees dan snel verder.

€ 1.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Camperreis Amerika
Treinreis door Oost-Amerika met de kinderen Rondreis Noord Amerika, Amerika, Oost Amerika
Treinreis door Oost-Amerika met de kinderen 11-daagse reis

Bezoek met uw kinderen de drie belangrijkste steden van Amerika. U heeft alle tijd om de hoogtepunten van Boston, New York en Washington D.C te bezoeken. Een unieke reis waarbij u per comfortabele trein van de ene naar de andere stad reist. Kortom een familiereis naar Amerika om nooit te vergeten.

€ 1.899,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis