Op familiereis met extra service

Je gunt je kind toch de wereld!

Extra service

Bijzondere reizen met kinderen én een hoge service, dat is waar wij voor staan. Niet alleen voorafgaand aan, maar ook tijdens en na uw reis. Wij denken graag met u mee en hebben daarom onderstaande extra producten en services voor u geselecteerd;

Op de bestemming:

Bijzondere excursies

Wij assisteren en helpen u graag verder met al uw bijzondere wensen. In onze reisvoorstellen vindt u veel leuke tips en activiteiten. Het is ons streven om uw familiereis reis tot in de kleinste details te verzorgen, dus mocht u een mooie excursie zien, dan helpen wij u graag verder.

Praktische zaken op uw bestemming

U kunt ook bij ons terecht voor het regelen van allerlei praktische zaken op uw bestemming. Wat dacht u een verjaarsdagsverrassing voor uw partner of uw kinderen? Of een familie/vrienden bezoek?

We adviseren u hier graag over, neem contact met ons op of maak een telefonische afspraak met uw vaste contactpersoon.

Voorafgaand aan uw reis:

Goed verzekerd via Allianz Global Assistance

We staan er liever niet bij stil, maar ook tijdens een reis is er kans op pech en ongelukken. Het is daarom belangrijk om te bekijken of en tot welk bedrag uw lopende verzekeringen risicodekkend zijn bij een verblijf in het buitenland. Aanvullende verzekeringen voor ziekte of ongeval en voor diefstal of verlies van bagage en geld zijn meestal noodzakelijk. Elke reis is anders. De beste reisverzekering is dus ook volledig afhankelijk van uw reissituatie, sluit daarom niet zomaar een verzekering af. Via onze partner Allianz Global Assistance, specialist in reisverzekeringen, kunnen wij een verzekering voor u afsluiten die bij u past. We adviseren u hier graag over, neem contact met ons op of maak een telefonische of online afspraak met uw vaste contactpersoon.

Maak een afspraak

 

De service van Thuisvaccinatie

Wij werken samen met Thuisvaccinatie. Zij zijn de grootste landelijke aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Hun erkende artsen staan overdag, maar ook ’s avonds en in het weekend paraat. Dit is natuurlijk erg prettig, uw gezin hoeft de deur niet uit.

Aanmelden gaat gemakkelijk via onderstaande knop. Na de aanmelding stuurt thuisvaccinatie.nl u een medische vragenlijst. Nadat u deze vragenlijst heeft ingevuld, gaan zij bekijken of er vaccinaties nodig zijn. Als u ingeënt moet worden, dan nemen zij contact op om een afspraak te maken bij u thuis. Het mooie is dat de kosten vergelijkbaar zijn met de GGD’s en vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Afspraak thuisvaccinatie

 

Vraag uw visum aan via Visa4Travel

Voor bijna al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk om over de juiste grensdocumenten te beschikken. Wij werken samen met Visa4Travel, waar u eenvoudig online een visum voor uw hele gezin kunt aanvragen. Heeft u vragen over het aanvragen van een visum? De collega’s van Visa4Travel zijn iedere dag bereikbaar voor al uw vragen.

Reist u naar of via Amerika of Canada?
Het is verplicht om voor het reizen naar en via de VS een ESTA formulier aan te vragen. Voor het reizen naar en via Canada is het verplicht om een Electronic Travel Authorization (ETA) aan te vragen.

Vraag uw visum aan

 

Privé vervoer met Schiphol Travel Taxi

Wilt u onbezorgd uw reis beginnen, dan kunnen wij de Schiphol Travel Taxi voor uw gezin boeken. Schiphol Travel Taxi vervoert u 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit heel Nederland op comfortabele wijze naar de luchthaven van uw keuze. Voor reserveringen tot 24 uur voor vertrek bieden wij een gegarandeerde beschikbaarheid. Het luchthavenvervoer vindt plaats tegen een vooraf bepaald tarief dat afhankelijk is van de vorm van dienstverlening, het aantal personen, hoeveelheid bagage, vertrekadres en de gewenste luchthaven. Schiphol Travel Taxi biedt zowel groeps als privétaxivervoer naar Schiphol en Rotterdam Airport. Voor de andere Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens is er alleen de mogelijkheid om een privétaxi te boeken. Ons advies is altijd voor privétaxivervoer te kiezen.

Hoe gaat het met kinderstoeltjes?
Volgens de taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels, voor zover beschikbaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi los op de achterbank zitten. Als er geen gordels in de taxi aanwezig zijn, mogen alle passagiers, zowel volwassenen als kinderen, los op de achterbank zitten. Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje. Als er geen gordels in een taxi aanwezig zijn, mogen kinderen kleiner dan 1,35 meter niet voorin zitten, terwijl kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen in dat geval los voorin mogen zitten.

Boek een taxi


Handig parkeren via Quick Parking

Parkeren op Schiphol of andere luchthavens is erg duur. Ook het sjouwen met bagage, het zoeken naar een parkeerplek of het wachten op een pendelbus is niet prettig. Onze partner Quick Parking biedt haar klanten een betaalbaar en comfortabel alternatief voor het parkeren op Schiphol of andere luchthavens. Met deze dienst parkeert u uw auto op een goed beveiligd parkeerterrein en een luxe shuttlebus brengt u vervolgens binnen 10 minuten naar de juiste vertrekhal. Bij terugkomst belt u een aan u verstrekt telefoonnummer, waarna de luxe shuttlebus u weer naar het parkeerterrein brengt waar de auto voor u klaar staat.

Reserveer uw parkeerplaats


Overnachten op de luchthaven

Wij verzorgen graag een overnachting op of nabij onze Nederlandse luchthavens voor uw gezin. Vooral bij vluchten die vroeg in de ochtend vertrekken of laat terugkomen, kan dit veel stress en ongemak voorkomen. Bij de aantrekkelijke tarieven is veelal een gratis shuttleservice of gratis parkeren voor een bepaalde periode inbegrepen. Ook is het mogelijk om een dagkamer te reserveren op of nabij een internationale luchthaven, indien u een lange overstaptijd heeft. We adviseren u hier graag over, neem contact met ons op of maak een telefonische afspraak met uw vaste contactpersoon.

Maaltijden en stoelreserveringen:

Maaltijden
Wij kunnen een speciale maaltijd voor u en de kinderen regelen in het vliegtuig, mits u de vluchten via ons heeft geboekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vegetarische maaltijd, maar ook aan een kindermaaltijd voor kinderen jonger dan 12 jaar. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan tijdig aan ons door, zodat wij dit bij de luchtvaartmaatschappij voor u kunnen organiseren.

Stoelreserveringen
Indien u de vluchten bij ons heeft geboekt, dan reserveren wij, indien mogelijk, automatisch stoelen voor uw gezin in het vliegtuig. Het verschilt per luchtvaartmaatschappij of een stoelreservering mogelijk is en wanneer. Mocht u speciale wensen hebben voor uw stoelreservering, bijvoorbeeld een gang- of raamplaats, voor of achterin het vliegtuig, dan kunt u dat aan ons doorgeven. Ook Comfort klasse, Premium Economy en Business klasse behoren tot de mogelijkheden.

We adviseren u hier graag over, neem contact met ons op of maak een telefonische afspraak met uw vaste contactpersoon.