020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Een familiereis met extra service

Bijzondere reizen met kinderen én een hoge service, dat is waar wij voor staan. Niet alleen voorafgaand aan, maar ook tijdens en na uw reis. Wij denken graag met u mee en hebben daarom onderstaande extra producten en services voor u geselecteerd.

Duiken op de Malediven

Wij denken graag met u mee

Bijzondere excursies

Wij assisteren en helpen u graag verder met al uw bijzondere wensen. In onze reisvoorstellen vindt u veel leuke tips en activiteiten. Het is ons streven om uw familiereis tot in de kleinste details te verzorgen, dus mocht u een mooie excursie zien, dan helpen wij u graag verder.

Iets te vieren tijdens uw vakantie?

Wat dacht u van een leuke verrassing als er iemand jarig is tijdens de vakantie? Wij denken graag met u mee.

Voorafgaand aan de reis

Goed verzekerd via Allianz Assistance

We staan er liever niet bij stil, maar ook tijdens een reis is er kans op pech en ongelukken. Het is daarom belangrijk om te controleren of en tot welk bedrag uw lopende verzekeringen risico dekkend zijn bij een verblijf in het buitenland. Aanvullende verzekeringen voor ziekte of ongeval en voor diefstal of verlies van bagage en geld zijn meestal noodzakelijk.

Via onze partner Allianz Assistance sluiten wij indien u woonachtig bent in Nederland een verzekering voor u af die bij u past. Elke reis is anders en de beste reisverzekering is dus ook volledig afhankelijk van uw reissituatie. Wij helpen u hier graag mee! Met een goede reis- en annuleringsverzekering gaat u met een gerust hart op reis.

Neem contact met ons op en vraag onze reisspecialisten om passend advies voor uw reis- en annuleringsverzekering.

Maak een afspraak

Thuisvaccinatie

De service van Thuisvaccinatie

Wij werken samen met Thuisvaccinatie.nl, dit is het grootste landelijke vaccinatiecentrum waarbij u thuis gevaccineerd kunt worden. Dus geen wacht- en reistijd meer! Naast vaccinaties geven de artsen van Thuisvaccinatie ook praktische gezondheidsadviezen over o.a. voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming. Uw maakt via onderstaande knop een afspraak wanneer het u uitkomt, zelf ’s avonds en in het weekend, zonder hier extra kosten voor te betalen.

Thuisvaccinatie.nl werkt alleen met BIG-geregistreerde artsen die vakkundig vaccinaties zetten en advies geven. De tarieven liggen op hetzelfde niveaus als de GGD’s of huisartsen. Ook worden de vaccinaties meestal (deels) vergoedt door de zorgverzekeraars.

Afspraak thuisvaccinatie

Vraag uw visum aan via Visa4Travel

Voor bijna al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk om over de juiste grensdocumenten te beschikken. Wij werken samen met Visa4Travel, waar u eenvoudig online een visum voor uw hele gezin kunt aanvragen. Heeft u vragen over het aanvragen van een visum? De collega’s van Visa4Travel zijn iedere dag bereikbaar voor al uw vragen.

Reist u naar of via Amerika of Canada?
Het is verplicht om voor het reizen naar en via de VS een ESTA formulier aan te vragen. Voor het reizen naar en via Canada is het verplicht om een Electronic Travel Authorization (ETA) aan te vragen.

Vraag uw visum aan

Maaltijden en stoelreserveringen

Wij kunnen een speciale maaltijd voor u en de kinderen regelen in het vliegtuig, mits u de vluchten via ons heeft geboekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vegetarische maaltijd, maar ook aan een kindermaaltijd voor kinderen jonger dan 12 jaar. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan tijdig aan ons door, zodat wij dit bij de luchtvaartmaatschappij voor u kunnen organiseren.

Indien u de vluchten bij ons heeft geboekt, dan reserveren wij, indien mogelijk, automatisch stoelen voor uw gezin in het vliegtuig. Het verschilt per luchtvaartmaatschappij of een stoelreservering mogelijk is en wanneer. Mocht u speciale wensen hebben voor uw stoelreservering, bijvoorbeeld een gang- of raamplaats, voor of achterin het vliegtuig, dan kunt u dat aan ons doorgeven. Ook Comfort klasse, Premium Economy en Business klasse behoren tot de mogelijkheden.

We adviseren u hier graag over, neem gerust contact met ons op.

Naar en op de luchthaven

Handig parkeren via Quick Parking

Parkeren op Schiphol of andere luchthavens is erg duur. Ook het sjouwen met bagage, het zoeken naar een parkeerplek of het wachten op een pendelbus is niet prettig. Onze partner Quick Parking biedt haar klanten een betaalbaar en comfortabel alternatief voor het parkeren op Schiphol of andere luchthavens. Met deze dienst parkeert u uw auto op een goed beveiligd parkeerterrein en een luxe shuttlebus brengt u vervolgens binnen 10 minuten naar de juiste vertrekhal. Bij terugkomst belt u een aan u verstrekt telefoonnummer, waarna de luxe shuttlebus u weer naar het parkeerterrein brengt waar de auto voor u klaar staat.

Reserveer uw parkeerplaats

Parkeren op Schiphol
Met de trein van de NS reizen

Duurzaam van en naar de luchthaven reizen

Om reizen ook voor toekomstige generaties mogelijk te maken, denken we graag na over hoe reizen zo duurzaam mogelijk kan. Dit begint al met het vervoer van en naar de luchthaven. Draagt u met uw gezin hier ook graag een steentje aan bij? Reis dan met de trein van NS naar Schiphol Airport. Dit treinstation bevindt zich direct onder de luchthaven, waardoor u binnen enkele minuten na aankomst bij de incheckbalie bent. Boek uw kaartje minimaal vier dagen van tevoren en profiteer van vroegboekkortingen. Vliegt u met KLM? Reis dan zorgeloos, klimaatneutraal en gratis van of naar Schiphol Airport met de comfortabele KLM Bus. Deze bus rijdt iedere dag twee routes:

  • Nijmegen – Arnhem – Schiphol Airport en vice versa
  • Maastricht Centrum – Maastricht Aachen Airport – Eindhoven Airport – Schiphol Airport en vice versa

Lees meer over de KLM Bus

Overnachten op de luchthaven

Wij verzorgen graag een overnachting op of nabij onze Nederlandse luchthavens voor uw gezin. Vooral bij vluchten die vroeg in de ochtend vertrekken of laat terugkomen, kan dit veel stress en ongemak voorkomen. Bij de aantrekkelijke tarieven is veelal een gratis shuttleservice of gratis parkeren voor een bepaalde periode inbegrepen. Ook is het mogelijk om een dagkamer te reserveren op of nabij een internationale luchthaven, indien u een lange overstaptijd heeft.

We adviseren u hier graag over, neem contact met ons op.

Hotelovernachting Schiphol
verzekering

Na uw reis

Schadeformulier reisverzekering

Schade aan uw reisbagage of een onderbreking van uw geplande reis is vervelend. Indien u via Tenzing Travel uw reisverzekering heeft afgesloten, dan kunt u via nevenstaande link online uw schade melden. Als u de schade via het online schadeformulier indient, ontvangt u automatisch een bevestiging en neemt Allianz Assistance de claim zo snel mogelijk in behandeling.

Een schademelding via het online schadeformulier wordt binnen 5 werkdagen afgehandeld als alle noodzakelijke documenten worden meegestuurd. Indien Allianz Assistance aanvullende informatie nodig heeft kan de termijn van 5 werkdagen worden overschreden.

Klik hier om online uw schade melden.

Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.