Latijns Amerika met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Latijns Amerika op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Latijns Amerika ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in Latijns Amerika voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar Latijns Amerika met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Latijns Amerika met kids

Travelnauts geeft Latijns Amerika een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Latijns Amerika te bieden heeft voor de kids. Wie droomt nu niet van de Amazone in Brazilië of bergmeren van Patagonië in Argentinië)? Ook in Suriname en Colombia is er heel veel moois te zien! Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels en de vriendelijke bevolking zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica
Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen 18-daagse reis

Een familiereis naar Costa Rica met een rustig reistempo. Tijdens deze reis bezoekt u de echte hoogtepunten van het land. Bezoek een schildpaddenstrand, beklim vulkanenen, slingeren door boomtoppen en ga relaxen aan de Pacifische kust. Bekijk deze bijzondere reis naar Costa Rica met kinderen.

€ 2.699,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Panamakanaal, witte stranden en regenwouden Rondreis Latijns Amerika, Panama
Panamakanaal, witte stranden en regenwouden 22-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Panama, de onontdekte parel van Midden-Amerika. Tijdens deze reis bezoekt u alle hoogtepunten van het land in een rustig tempo. U bezoekt onder andere het Panama kanaal, de jungle, tropische eilandjes en witte stranden. Bezoek het mooie Panama met uw kinderen.

€ 2.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Maya's, indianen en witte stranden in Mexico Rondreis Latijns Amerika, Mexico
Maya's, indianen en witte stranden in Mexico 15-daagse reis

Deze familiereis neemt u mee langs alle hoogtepunten van Yucatan, het schiereiland van Mexico. U bezoekt Maya ruïnes, koloniale steden, prachtige natuur en azuurblauwe lagunes. U eindigt de reis in een luxe strandresort aan een wit strand. Wacht niet langer en bezoek Mexico met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Watervallen, samba, Rio en stranden in Brazilië Rondreis Latijns Amerika, Brazilië
Watervallen, samba, Rio en stranden in Brazilië 21-daagse reis

Maak samen met de kinderen kennis met het meest swingende land ter wereld: Brazilië. Bekend vanwege de samba, capoeira, carnaval en haar vele beroemde voetballers. Tijdens deze reis maakt u kennis met alle hoogtepunten in een rustig tempo. Wacht niet langer en ontdek Brazilië met uw kinderen.

€ 3.199,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Paramaribo, boottochten en apen in Suriname Rondreis Latijns Amerika, Suriname
Paramaribo, boottochten en apen in Suriname 16-daagse reis

Een tweeweekse familiereis naar Suriname. U bezoekt tijdens deze reis alle hoogtepunten maar wel in een rustig reistempo. Denk aan het kleurrijke Paramaribo, fietsen door plantages, slapen in de jungle en zoeken naar zeeschildpadden. Wacht niet langer en bezoek het mooie Suriname met uw kinderen.

€ 3.199,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis