Panama met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Panama ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Panama voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Panama met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Panama met kids

Panama met kids

Travelnauts geeft Panama een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Panama naar kids. Daarnaast biedt Panama de interessante combinatie tussen een rijke cultuur bij de indianenstammen, de prachtige natuur en de metropool Panama City. Het is tevens goed mogelijk om Panama te combineren met Costa Rica. Ook een voordeel: Panama is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Panama is veel meer dan het ‘Panama kanaal’ alleen

Het land telt meer dan dertig beschermde natuurgebieden, talrijke witte zandstranden, honderden eilandjes en Panama City is een moderne wereldstad. In de Panamese strandvakantieoorden zoals de eilandengroep Bocas del Toro is de sfeer ‘easy’, typisch Caribisch. U vindt er prachtige, nagenoeg verlaten stranden, mooie baaien, fraaie snorkelplekken en uitdagende surfzones. Een veelzijdige vakantiebestemming voor een familiereis.