Maleisië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Maleisië ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Maleisië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Maleisië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Maleisië met kids

Maleisië met kids

Travelnauts geeft Maleisië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Maleisië naar kids, de prachtige natuur en mooie stranden en aan de westerse faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Maleisië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Kuala Lumpur is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Maleisië is een gevarieerde bestemming bij uitstek

Maleisië is een uitstekende keuze als u voor de eerste keer naar een ver land met kinderen op reis gaat, maar ook voor de ervaren reizigers. In West-Maleisië vindt u de moderne wereldstad Kuala Lumpur, eindeloze zandstranden, ongerepte regenwouden, kleurrijke markten en koele hooglanden. Het exotische en avontuurlijke Borneo is een must voor de natuur- en de actieve reizigers. De uitgestrekte tropische regenwouden zijn nog ongerept en herbergen vele, zeldzame dieren en planten. Dit alles wordt omlijst door een uitzonderlijk mooie onderwaterwereld.