IJsland met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar IJsland ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar IJsland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar IJsland met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek IJsland met kids

IJsland met kids

Travelnauts geeft IJsland een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan het prachtige natuurschoon voor de kids, en aan korte reisafstanden. Daarnaast biedt IJsland veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: de vluchten naar IJsland zijn kort en is er weinig tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

IJsland, een land boordevol natuurschoon

IJsland ligt net ten zuiden van de poolcirkel en op maar ruim 3 uur vliegen van Nederland. Een bezoek aan IJsland betekent een reis langs vulkanen, de mooiste watervallen, ijsmeren, geisers, warmwaterbronnen en op zoek gaan naar walvissen. Het land is ruim 2,5 keer zo groot als Nederland, maar heeft slechts 350.000 inwoners. Dit betekent verlaten gebieden en autorijden zonder tegenliggers tegen te komen. Wat een familie avontuur met de kinderen.