Afrika met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Afrika op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Afrika ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in Afrika voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar Afrika met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Afrika met kids

Travelnauts geeft Afrika een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Afrika te bieden heeft voor de kids. Het is een prachtige ervaring om met de kinderen te overnachten in een luxe safaritent in Tanzania, maar u kunt ook de woestijn gaan ontdekken in Marokko of walvissen gaan spotten in Zuid-Afrika. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels en weinig tijdsverschil zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Safari in Tanzania en zwemmen op Zanzibar Rondreis Afrika, Tanzania
Safari in Tanzania en zwemmen op Zanzibar 15-daagse reis

Een prachtige familiereis naar Tanzania. U komt ook in oog te staan met de Big Five en ontdekt de belangrijkste parken zoals de Serengeti en Ngorongoro Krater. De reis wordt afgesloten met enkele dagen zon, zee en strand op Zanzibar. Wacht niet langer en ga op avontuur in Tanzania met uw kinderen.

€ 4.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Baobabs, lemuren en kleurrijke markten in Madagaskar Rondreis Afrika, Madagaskar
Baobabs, lemuren en kleurrijke markten in Madagaskar 17-daagse reis

Een bijzondere familiereis naar Madagaskar. Het land van de gekko’s, lemuren, kameleons, apen en vooral prachtige natuurparken. Een bijzondere bestemming waar u samen met de kids een compleet nieuwe wereld ontdekt. Wacht niet langer en bezoek het magische Madagaskar met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis