Tanzania met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Tanzania ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Tanzania voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Tanzania met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Tanzania met kids

Tanzania met kids

Travelnauts geeft Tanzania een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de ongerepte natuur en grote variatie aan dieren voor de kids. Daarnaast biedt Tanzania veel kleinschalige lodges met speciale aandacht voor uw kids. Ook een voordeel: Tanzania heeft met Zanzibar een prachtige afsluiting an de safarireis. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Tanzania, het juweeltje van Oost Afrika

In Tanzania treft u onder andere de ongereptheid, het grote verscheidenheid aan wild in hun natuurlijke omgeving, de authentiek levende Masai bevolking, het wereldberoemde Serengeti, Mount Kilimanjaro en de Ngorongoro Krater.
Sluit uw reis af op Zanzibar, het prachtige eiland voor de kust van Tanzania. Kortom Tanzania biedt u een ultieme safaribeleving met de kinderen.