Canada met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Canada met kinderen, een familiereis op maat

Naar Canada met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Canada ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Canada voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Canada met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Canada met kinderen

Travelnauts geeft Canada een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan buitenactiviteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden voor de kids. Nog twee voordelen: vele bestemmingen in Canada zijn non-stop te bereiken en kinderen t/m ca. 16 jaar verblijven veelal gratis in de hotels. Wel zo prettig als u naar Canada met kinderen reist.

Canada met kinderen, een reis vol avontuur

Geniet van de afwisseling en diversiteit van de hippe steden en glasheldere meren in het oosten of kies voor de geweldige parken met gletsjers, bergen, bossen en ruige kusten in het westen van Canada. En dat allemaal met verblijf in comfortabele accommodaties of met uw eigen huis op wielen. De gesproken talen zijn al even divers, van Inuit en Frans tot aan Engels. Tel daar de vele dieren, activiteiten, prima wegen en vriendelijke bevolking bij op. Kortom Canada met kinderen is uitstekend geschikt voor een geweldige familiereis.

Familiereis door het ruige westen van Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Familiereis door het ruige westen van Canada 18-daagse reis

Onze mooiste familiereis naar West Canada. Slaap als een heuse cowboy op een ranch, houd een sneeuwbalgevecht op een gletsjer, neem surflessen op Vancouver Island, ga walvissen spotten en kom oog in oog te staan met een bruine beer! Bekijk deze ruige reis naar West Canada met kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Niagara watervallen, meren en walvissen in Oost-Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, Oost Canada
Niagara watervallen, meren en walvissen in Oost-Canada 21-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Oost Canada. Een rondreis door overweldigende natuur waarbij u op één dag zowel beren als walvissen kunt spotten en waarbij wereldse steden en grote watervallen met elkaar worden afgewisseld. Wacht niet langer, bezoek Oost Canada met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Ijswandelen in Jasper National Park
Poedersneeuw en spectaculaire afdalingen in Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Poedersneeuw en spectaculaire afdalingen in Canada 9-daagse winterreis

Wintersport in Canada met kinderen is een prachtige ervaring. De kwaliteit van de sneeuw is geweldig en in hier kunt u genieten van brede en rustige pistes. Ook zijn er volop andere activiteiten in de prachtige natuur en omgeving. Bekijk deze familiereis naar Canada.

€ 1.199,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Beren, walvissen, wandelen op Vancouver Island Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Beren, walvissen, wandelen op Vancouver Island 16-daagse reis

Een prachtige rondreis naar Vancouver Island voor families. Geniet van de natuur en ga samen met de kids walvissen, zeehonden, beren en orka's spotten. Aarzel niet, bezoek dit bijzondere deel van Canada met uw kinderen.

€ 3.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Bergen, gletsjers en beren in de Rockies Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Bergen, gletsjers en beren in de Rockies 15-daagse reis

Ontdek het prachtige Canada met uw kinderen. Een familiereis met een rustig reistempo door de Rockies betekent een reis vol natuur en ook avontuur. Besneeuwde bergtoppen, gletsjers, kraakheldere meren, beren spotten en raften op woeste rivieren. Bekijk deze bijzondere familiereis naar Canada.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis