Canada met kinderen

Naar Canada met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Canada ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Canada voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Canada met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Canada met kids

Bekijk alle reizen naar Canada

Canada met kinderen

Travelnauts geeft Canada een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan buitenactiviteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden voor de kids. Nog twee voordelen: vele bestemmingen in Canada zijn non-stop te bereiken en kinderen t/m ca. 16 jaar verblijven veelal gratis in de hotels. Wel zo prettig als u naar Canada met kinderen reist.

Canada met kinderen, een reis vol avontuur

Geniet van de afwisseling en diversiteit van de hippe steden en glasheldere meren in het oosten of kies voor de geweldige parken met gletsjers, bergen, bossen en ruige kusten in het westen van Canada. En dat allemaal met verblijf in comfortabele accommodaties of met uw eigen huis op wielen. De gesproken talen zijn al even divers, van Inuit en Frans tot aan Engels. Tel daar de vele dieren, activiteiten, prima wegen en vriendelijke bevolking bij op. Kortom Canada met kinderen is uitstekend geschikt voor een geweldige familiereis.