Je gunt je kind toch de wereld!

Zuid-Afrika met kinderen

Naar Zuid-Afrika met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Zuid-Afrika ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Zuid-Afrika voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Zuid-Afrika met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika met kids


Bekijk alle reizen Voorstel aanvragen

Zuid-Afrika met kinderen

Travelnauts geeft Zuid-Afrika een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de de grote diversiteit van Zuid-Afrika als land zelf, en aan de westerse faciliteiten in hotels voor de kids. Daarnaast is Zuid-Afrika het land om wilde dieren te zien. Nog twee voordelen: zowel Johannesburg als Kaapstad is non-stop te bereiken en er is nagenoeg geen tijdsverschil met Nederland. Wel zo prettig als u door Zuid-Afrika met kinderen reist.

Voor ieder wat wils en afwisselend Zuid-Afrika

Dit enorme en diverse land biedt u prachtige nationale parken, wildreservaten waar u oog in oog kan komen te staan met de big five, uitgestrekte natuurgebieden, moderne steden, dorpjes met de typische Afrikaanse markten en stadjes met een Oudhollandse ambiance en natuurlijk de kustlijn met de fraaie stranden. Het is teveel om op te noemen. Met recht ‘de wereld in één land’.