Kroatië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Kroatië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Kroatië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Kroatië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Kroatië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Kroatië met kids

Travelnauts geeft Kroatië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de korte reisafstanden, vele stranden, activiteiten en vele activiteiten. Veel familiehotels beschikken over een zwembad of liggen op loopafstand van het strand. Boottochten, snorkelen, fietsen en raften zijn enkele hoogtepunten voor families in Kroatië.

Kroatie: populaire familiebestemming

De afgelopen jaren heeft Kroatië onder families steeds meer aan populairiteit gewonnen. Het land beschikt over een lange kust met vele eilanden, kleine strandjes en schilderachtige dorpen. Kroatië beschikt over een mediterraan klimaat, waardoor de temperaturen in het voor- en najaar nog erg prettig zijn, waardoor het land ook in de korte schoolvakanties het bezoeken waard is. Ook de combinatiereis met het minder bekende Montenegro is de moeite waard!