Kroatië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Kroatië met kinderen

Zie hier ons aanbod aan reizen naar Kroatië met kinderen ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Kroatië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Kroatië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Kroatië met kinderen

Travelnauts geeft een familiereis in Kroatië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de korte reisafstanden, vele stranden, activiteiten en vele activiteiten. Veel familiehotels beschikken over een zwembad of liggen op loopafstand van het strand. Boottochten, snorkelen, fietsen en raften zijn enkele hoogtepunten voor vakanties in Kroatië met kinderen.

Kroatie: populaire familiebestemming

De afgelopen jaren heeft Kroatië onder families steeds meer aan populairiteit gewonnen. Het land beschikt over een lange kust met vele eilanden, kleine strandjes en schilderachtige dorpen. Kroatië beschikt over een mediterraan klimaat, waardoor de temperaturen in het voor- en najaar nog erg prettig zijn voor een familiereis in Kroatië, waardoor het land ook in de korte schoolvakanties het bezoeken waard is. Ook de combinatiereis met het minder bekende Montenegro is de moeite waard!

 

Kamperen in Kroatië
Familiereis per camper door Kroatië Rondreis Europa, Kroatië
Familiereis per camper door Kroatië 20-daagse camperreis

Kroatië is een ideale familiebestemming om per camper te verkennen. Kilometers lange kustlijnen met fijne familiecampings, veel mogelijkheden om midden in de natuurparken te overnachten, spannende acitiviteiten en een heerlijk klimaat. Wacht niet langer en ga op avontuur in Kroatië met uw kinderen.

€ 1.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Verrassende eilanden, glamping en watervallen in Kroati... Rondreis Europa, Kroatië
Verrassende eilanden, glamping en watervallen in Kroatië 11-daagse eilanden reis

Wilt u luxe kamperen in Kroatië met de kinderen? Tijdens deze familiereis worden mooie kiezelstranden en prachtige eilanden gecombineerd met familievriendelijke glamping tenten. Kroatië heeft veel te bieden, verwacht hier ook veel leuke activiteiten en mooie natuur. Een fijne en korte familiereis.

€ 1.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis