Portugal met kinderen

Op reis naar Portugal met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Portugal ter inspiratie. Uw familiereis naar Portugal wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Portugal voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Portugal met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Portugal met kids

Portugal met kinderen

Travelnauts geeft Portugal een 9 voor kindvriendelijkheid en dat is niet voor niets. Denk aan het milde klimaat, korte vliegtijden, korte reisafstanden en de vele kindvriendelijke activiteiten. Het landschap is ontzettend afwisselend, de de steden en dorpjes gemoedelijk en de Portugezen zijn dol op kinderen.

Familiereis Portugal: Geliefd onder familie

Al jarenlang is Portugal een geliefde vakantiebestemming voor families. Met name de zuidelijke stranden van de Algarve zijn onder toeristen bekend. Daarnaast beschikt het land over interessante steden, zoals Lissabon en Porto met oude centra en sfeervolle straten. Het noorden van Portugal biedt schitterende natuurparken, verlaten stranden en lokale vissersdorpjes. Door de ligging aan de Atlantische oceaan zijn de temperaturen in de zomer aangenaam warm, maar niet heet. Een fijne bestemming voor kinderen.