Noorderlichtreis met kinderen

Ga voor een wel heel bijzondere reis met kinderen: Ga op Noorderlichtreis! Stap het witte landschap in en hoor de sneeuw knisperen onder jullie voeten. Maak een spannende huskytocht met de kids door de bevroren wildernis en schuif ‘s avonds aan bij een knapperend kampvuur om marshmallows te roosteren…Mmm… Blijf wel goed opletten, misschien worden jullie wel verrast door het dansende Noorderlicht aan de hemel.
Willen jullie met de kids zo’n winterreis ervaren? Laat onze gezinsreizenexperts een sprookjesachtige Noorderlichtreis samenstellen vol winterse avonturen in noord Noorwegen, Zweeds- of Fins Lapland. Wij zijn dé expert in bijzondere familiereizen, dus jullie kunnen op ons rekenen.

Beleef een Noorderlichtreis met Travelnauts

Bekijk meer reizen

Onze tips voor wintervakanties met kinderen

Winter in Noorwegen is een prachtige ervaring voor het hele gezin. Hier kunnen jullie genieten van prachtige natuur bedekt door een witte deken van sneeuw. Alle winterse activiteiten van sneeuwschoenwandelingen tot huskysafari’s kunnen jullie tijdens een Noorderlichtreis naar Noorwegen met de kinderen beleven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gelijk contact met ons op.

Ons aanbod in Fins Lapland is groot. Wij kunnen jullie hier verschillende unieke Noorderlichtreizen aanbieden die jij, maar ook de kinderen nooit zullen vergeten. Benieuwd? Bekijk dan al onze Noorderlichtreizen in Fins Lapland. Of kies voor Zweeds Lapland en verken hier de witte wildernis vol mogelijkheden om er een echt winters familieavontuur van te maken.