Privé reizen met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Privé reis met kinderen

Privé reis met je kinderen? Zie hier ons aanbod privé reizen met kinderen ter inspiratie. Wilt u niet zelf rijden en op een ontspannen manier samen met uw kinderen van de omgeving genieten dan is een rondreis met privé chauffeur iets voor u. Wij  werken samen met betrouwbare lokale partners en goede Engelssprekende gediplomeerde chauffeurs. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste privé reis voor uw gezin op maat samen te stellen. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Voordelen van een privé chauffeur

Hier bij Travelnauts denken wij dat een privé chauffeur een toegevoegde waarde is aan uw familiereis, hieronder leest u waarom:

U wordt volledig ontzorgd
Iedere dag wordt het programma, de route en mogelijke tussenstops kort besproken en daarna gaat u op pad. De chauffeur zorgt voor alles en kent ook alles. Hij brengt u naar dat niet toeristische strandje, het leukste lokale restaurantje of naar de beste supermarkt met luiers en babyvoeding. Ideaal!

U heeft alle tijd voor de kinderen
Iedereen kent het wel, 8 uur rijden met hangerige kids op de achterbank. In Europa is dat misschien te doen, maar dat wilt u niet als u rekening moet houden met kuddes olifanten, toeterende tuktuks, kamelen of ezelskarretjes op de weg. Ook in de auto is er nu tijd om samen te genieten van al het moois wat u tegenkomt.

Leerzame ervaring
Naast alle wegen kent de chauffeur natuurlijk ook de lokale cultuur erg goed. Hij zal u vaak iets vertellen over de lokale gebruiken en hij weet leuke anekdotes die niet in reisgidsen staan. Ook breekt hij het ijs en brengt u in contact met de lokale bevolking. Zowel voor uzelf als de kinderen is het een leerzame ervaring.

Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin Rondreis Azië, Thailand
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin 15-daagse reis

Een korte familiereis naar Thailand. Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Tijdens deze reis is het allemaal mogelijk, u bezoekt de echte hoogtepunten van het land. Bekijk deze bijzondere reis naar Thailand met kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand Rondreis Azië, Thailand
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand 20-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Thailand. Heeft u de tijd en wilt u er zeker van zijn dat u álle hoogtepunten van dit bijzondere land van de glimlach ontdekt? Dan is deze reis met een rustig tempo absoluut iets voor u. Wacht niet langer, bezoek het magische Thailand met uw kinderen.

€ 2.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin Rondreis Azië, Indonesië
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin 19-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Bali. Groene rijstvelden, witte stranden, traditionele Balinese dorpjes en dolfijnen spotten; dat zijn slechts enkele ingrediënten van deze vakantie. De korte reisafstanden maken Bali erg geschikt voor gezinnen. Wacht niet langer, bezoek Bali met uw kinderen.

€ 2.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Olifantenfamilie in Yala National Park
Safari, theeplantages en grottempels in Sri Lanka Rondreis Azië, Sri Lanka
Safari, theeplantages en grottempels in Sri Lanka 18-daagse reis

Een mooie familiereis naar Sri Lanka. Ontdek naast de exotische cultuur ook het gevarieerde landschap en wildlife van dit paradijs. U bezoekt een olifantenweeshuis, theeplantages, wereldberoemde grottempels en sluit de reis af aan het strand. Kortom, een complete Sri Lanka reis met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Japan met kinderen Water tempel in Japan
Neonreclames, tempels en geisha's in Japan Rondreis Azië, Japan
Neonreclames, tempels en geisha's in Japan 18-daagse reis

Een bijzondere familiereis naar Japan. Welkom in het land van de theeceremonies, geisha's en neonreclames. Een reis naar Japan is een reis naar de nieuwste trends, maar ook naar een eeuwenoude cultuur. Tijdens deze reis ondekt u alle hoogtepunten. Wacht niet langer, bezoek Japan met uw kinderen.

€ 3.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis