Privéreis met kinderen

Wilt u niet zelf rijden en op een ontspannen manier samen met uw kinderen van de omgeving genieten? Dan is een rondreis met privéchauffeur iets voor u. Wij werken samen met betrouwbare lokale partners en goede Engelssprekende gediplomeerde chauffeurs. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste privéreis voor uw gezin op maat samen te stellen. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Beleef een privé-reis met Travelnauts

Bekijk meer reizen

Voordelen van een privéchauffeur

Hier bij Travelnauts denken wij dat een privéchauffeur een toegevoegde waarde is aan uw familiereis, hieronder leest u waarom:

U wordt volledig ontzorgd
Iedere dag wordt het programma, de route en mogelijke tussenstops kort besproken en daarna gaat u op pad. De chauffeur zorgt voor alles en kent ook alles. Hij brengt u naar dat niet toeristische strandje, het leukste lokale restaurantje of naar de beste supermarkt met luiers en babyvoeding. Ideaal!

U heeft alle tijd voor de kinderen
Iedereen kent het wel, 8 uur rijden met hangerige kids op de achterbank. In Europa is dat misschien te doen, maar dat wilt u niet als u rekening moet houden met kuddes olifanten, toeterende tuktuks, kamelen of ezelskarretjes op de weg. Ook in de auto is er nu tijd om samen te genieten van al het moois wat u tegenkomt.

Leerzame ervaring
Naast alle wegen kent de chauffeur natuurlijk ook de lokale cultuur erg goed. Hij zal u vaak iets vertellen over de lokale gebruiken en hij weet leuke anekdotes die niet in reisgidsen staan. Ook breekt hij het ijs en brengt u in contact met de lokale bevolking. Zowel voor uzelf als de kinderen is het een leerzame ervaring.