Korte reis met kinderen

Korte vakantie met kinderen? Zie hier ons aanbod korte vakanties met kinderen ter inspiratie. Of u nu een korte reis wilt maken in Amerika, Azië, Afrika of ergens anders op deze wereld, wij maken uw reis geheel op maat. Een paar dagen weg uit de dagelijkse sleur tovert ongetwijfeld een glimlach op uw gezicht en ook op het gezicht van uw kinderen. Laad de batterij weer helemaal op tijdens een korte vakantie met kinderen. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste korte reis voor uw gezin samen te stellen. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Beleef een korte reis met Travelnauts

Bekijk meer reizen

Bestemmingen voor een korte vakantie met kinderen

Denkt u bij een verre familiereis vooral aan de zomervakantie? Denk ook eens aan een tweede korte vakantie in de mei-, herfst- of kerstvakantie. Ontwijk de grote drukte en ga samen met uw kinderen op avontuur. Uiteraard hebben wij ook genoeg korte kindvriendelijke reizen voor u klaar staan.

Niet ver vliegen
Het Midden Oosten is altijd populair in de mei en herfstvakantie. De temperaturen zijn dan aangenaam en het is niet ver vliegen. Onze familiereizen naar Oman en Jordanië zijn ideaal voor deze reisperiodes.

Strandvakantie
Maar ook een rustige strandvakantie naar bijvoorbeeld Florida of de Malediven behoort tot de mogelijkheden. Iets verder vliegen, maar daarna niks doen en heerlijk ontspannen.

Ver weg zonder jetlag
Wist u trouwens dat in onze wintertijd Suriname maar 4 uur tijdverschil heeft met Nederland. Voor alle landen in Afrika geldt dat er zowel in de zomer als winter niet tot nauwelijks tijdverschil is. Wat dacht u van een weekje safari in het Krugerpark en daarna afsluiten aan de hagelwitte stranden van Mauritius?

Op deze pagina vindt u ons aanbod korte familiereizen en korte vakantie met kinderen, maar neem gerust contact op voor andere mogelijkheden.