Autorondreis met kinderen

Vind hier onze verzameling van autoreizen met kinderen ter inspiratie. Of jullie nu een prachtige route per huurauto willen rijden in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika of Afrika, wij maken jullie autoreis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over jullie wensen en doen er alles aan om de allermooiste roadtrip voor jullie gezin samen te stellen. Samen met de kinderen ga je een nieuw land ontdekken, jullie bepalen zelf waar, wanneer en hoe lang je ergens stopt. Wij zorgen ervoor dat de huurauto en ook de route geschikt zijn voor jullie hele gezin, zodat jullie nooit te lang in de auto hoeven te zitten. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus je kunt op ons rekenen.

Beleef een autoreis met Travelnauts

Bekijk meer reizen

Bijzondere autoreizen voor families

Zuid-Afrika
Maak kennis met de diversiteit van Zuid-Afrika! Ontdek het bruisende Kaapstad, de prachtige natuur, de mooie stranden en natuurlijk het spectaculaire wildlife in het Kruger National Park.

West-Amerika
Het westen van Amerika staat bekend om de afwisseling tussen grote steden en prachtige natuurparken. Tijdens de populaire autoroute van San Francisco naar Los Angeles rijd je langs Yosemite en de Grand Canyon.

Australië
Ga Down Under met het hele gezin en maak een mooie autoreis door Australië. Of je nu kiest voor een start in Melbourne, Darwin of Sydney, een rondreis door Australië is onvergetelijk!

West-Canada
Een autoreis door het westen van Canada staat garant voor het ontdekken van de mooiste natuurgebieden die de regio kent. Start bijvoorbeeld in Calgary en rijd vervolgens via de Rocky Mountains naar Vancouver.