Oman met kinderen

Naar Oman met de kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Oman ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Oman voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Oman met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Oman met kids

Oman met kids

Travelnauts geeft Oman een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de kindvriendelijke houding in Oman naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Oman een sprookjesachtige landschap en boeiende geschiedenis en natuurlijk de heerlijke zonovergoten stranden. Ook een voordeel: Muscat is non-stop te bereiken en de vluchtduur is relatief kort. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Ontdek de mythische bestemming Oman

Oman telt duizenden jaren beschaving en heeft vele kastelen, forten en wachttorens. Het is land met veel variatie in landschap. U vindt er woestijnen, oases, wadi’s, palmplantages, ruige bergketens en vele stranden. De hoofdstad Muscat wordt getypeerd door de witte, lage huizen met zelden meer dan vijf verdiepingen. De bijzonder vriendelijke bevolking laat de westerse invloeden samensmelten met haar authentieke Arabische cultuur. Een ideale familiebestemming.