Vietnam met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Vietnam ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Vietnam voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Vietnam met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Vietnam met kids

Vietnam met kids

Travelnauts geeft Vietnam een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Vietnam naar kids, en aan de enorme diversiteit in natuurschoon en bezienswaardigheden. Daarnaast biedt Vietnam heerlijk eten en hele leuke activiteiten voor eindeloos vermaak. Ook een voordeel: Vietnam heeft fijne stranden voor een relaxte afsluiting van een rondreis. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Laat u verrassen door authentiek Vietnam

Vietnam is zeker een fascinerende bestemming in Azië. Reis bij voorkeur van noord naar zuid langs traditionele bergstammen, prachtige heuvel- en berggebieden, vlakke rivierdelta’s met eindeloze rijstvelden en langgerekte stranden met prachtige baaien en kristalhelder water. Ontdek de oude geschiedenis in talloze tempels en pagodes en sporen uit de Franse koloniale tijd in Hanoi. Kortom een zeer gevarieerde bestemming voor een reis met kinderen.