Kenia met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Kenia ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Kenia voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Kenia met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Kenia met kids

Kenia met kids

Travelnauts geeft Kenia een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Kenia naar kids, en de geweldige hoeveelheid dieren. Daarnaast biedt Kenia veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Voor een aantal lodges geldt een leeftijd restrictie. Uiteraard hebben wij voor u de kindvriendelijke accommodaties geselecteerd. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Kenia, in dit land kun je alle kanten op

Kenia biedt een ideale mix van strand, cultuur en natuur. Van de safariparken zoals het Masai Mara en Tsavo, de idyllische stranden van Mombasa tot aan de met sneeuw bedekte toppen van de Mount Kenya en de Masai bevolking. De belangrijkste trekker is natuurlijk de grote verscheidenheid aan wild. Dit maakt Kenia tot een ultieme safaribestemming voor families.