Brazilië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Brazilië ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Brazilië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Brazilië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Brazilië met kids

Brazilië met kids

Travelnauts geeft Brazilië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Brazilië naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Brazilië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Brazilië heeft prachtige stranden voor de ontspanning. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Cultuur, natuur en gastvrijheid in Brazilië

Brazilië is bekend vanwege de samba, capoeira, carnaval en haar vele beroemde voetballers. Maar ook vanwege de indrukwekkende wereldsteden als Rio de Janeiro, ’s werelds meest indrukwekkende watervallen Foz do Iguaçu, het uitgestrekte natuurgebied de Pantanal en natuurlijk hagelwitte zandstranden en pittoreske plattelandsdorpjes.
Schoonheid alom en de diversiteit maakt dit land zeer geschikt om met uw kinderen te ontdekken.