Safari met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Safari met kinderen

Zie hier ons aanbod safari met kinderen ter inspiratie. Of u nu in Zuidelijk Afrika, Kenia, Tanzania, Oeganda of juist in Sri-Lanka op zoekt wilt naar wilde dieren, wij maken uw safarireis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste safarireis voor uw gezin samen te stellen. Wij kunnen u safari’s aanbieden in nationale parken, maar ook in privé reservaten met speciale programma’s voor jonge kinderen. Uiteraard selecteren wij de kindvriendelijke lodges en waar mogelijk beschikt u over ruime familiekamers. In verband met malaria raden wij in Oost-Afrika een minimale leeftijd van 8 jaar aan. Met jongere kinderen kunt u malariavrije safarireizen maken in Namibië en Zuid-Afrika, in het laatstgenoemde raden wij de Tuinroute met Big Five of onze Malariavrije Safariroute in het noordoosten aan. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen voor een leuke safari met kinderen.

Ga je mee op Safari met kinderen?

Wat is er nu leuker dan samen met de kid op zoek te gaan naar wilde dieren, dus ga je op safari met kinderen? Dit een ervaring die u samen meegemaakt moet hebben. Hieronder een aantal tips:

Dieren van dichtbij zien
Neem één of meerdere verrekijkers mee. Zo heeft u meer kans om de dieren van dichtbij te zien. Erg handig voor een luipaard die hoog in een tak in de boom ligt te slapen.

Afwisseling
Plan nooit teveel safaridagen achter elkaar. De spanningsboog van uw kinderen is korter dan van uzelf. Een afwisselende reis is het leukst voor het hele gezin. Uiteraard stellen wij een goede uitgebalanceerde familiereis voor u samen.

Dierenlijstjes
Houd samen met de kinderen een lijstje bij tijdens de safari’s en bekijk aan het einde van de reis of u de Big Five en alle andere dieren heeft gespot. Erg leuk om samen te doen! Wat is de Big Five? Dit is de aanduiding voor de vijf wilde diersoorten: leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn. Tijdens safari’s vallen deze dieren onder de meest indrukwekkende soorten die u tegenkomt.

Bekijk ook de top 4 Lion King locaties in Kenia en Tanzania.

Watervallen, op safari en Okavango Delta in Botswana Rondreis Afrika, Botswana
Watervallen, op safari en Okavango Delta in Botswana 16-daagse reis

Is uw gezin bekend met Afrika en wilt u eens wat anders? Dan is deze familiereis door Botswana een aanrader. U start met de Victoria Falls, gaat op safari in het Chobe National Park en de Okavango Delta. Dit alles in uw eigen stoere 4x4. Een bijzonder avontuur in Botswana met uw kinderen.

€ 5.099,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Safari in Tanzania en zwemmen op Zanzibar Rondreis Afrika, Tanzania
Safari in Tanzania en zwemmen op Zanzibar 15-daagse reis

Een prachtige familiereis naar Tanzania. U komt ook in oog te staan met de Big Five en ontdekt de belangrijkste parken zoals de Serengeti en Ngorongoro Krater. De reis wordt afgesloten met enkele dagen zon, zee en strand op Zanzibar. Wacht niet langer en ga op avontuur in Tanzania met uw kinderen.

€ 4.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis