Safari met kinderen

Zie hier ons aanbod safari met kinderen ter inspiratie. Of u nu in Zuidelijk Afrika, Kenia, Tanzania of juist in Sri-Lanka op zoekt wilt naar wilde dieren, wij maken uw safarireis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste safarireis voor uw gezin samen te stellen. Wij kunnen u safari’s aanbieden in nationale parken, maar ook in privé reservaten met speciale programma’s voor jonge kinderen. Uiteraard selecteren wij de kindvriendelijke lodges en waar mogelijk beschikt u over ruime familiekamers. In verband met malaria raden wij in Oost-Afrika een minimale leeftijd van 8 jaar aan. Met jongere kinderen kunt u malariavrije safarireizen maken in Namibië en Zuid-Afrika, in het laatstgenoemde raden wij de Tuinroute met Big Five of onze Malariavrije Safariroute in het noordoosten aan. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen voor een leuke safari met kinderen.

Beleef een safarireis met Travelnauts

Bekijk meer reizen

Ga je mee op safari met kinderen?

Wat is er nu leuker dan samen met de kids op zoek te gaan naar wilde dieren? Dus ga je mee op safari met kinderen? Dit een ervaring die u samen meegemaakt moet hebben. Hieronder een aantal tips:

Dieren van dichtbij zien
Neem één of meerdere verrekijkers mee. Zo heeft u meer kans om de dieren van dichtbij te zien. Erg handig voor een luipaard die hoog in een tak in de boom ligt te slapen.

Afwisseling
Plan nooit teveel safaridagen achter elkaar. De spanningsboog van uw kinderen is korter dan van uzelf. Een afwisselende reis is het leukst voor het hele gezin. Uiteraard stellen wij een goede uitgebalanceerde familiereis voor u samen.

Dierenlijstjes
Houd samen met de kinderen een lijstje bij tijdens de safari’s en bekijk aan het einde van de reis of u de Big Five en alle andere dieren heeft gespot. Erg leuk om samen te doen! Wat is de Big Five? Dit is de aanduiding voor de vijf wilde diersoorten: leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn. Tijdens safari’s vallen deze dieren onder de meest indrukwekkende soorten die u tegenkomt.

Bekijk ook de top 4 Lion King locaties in Kenia en Tanzania.