Spanje met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Spanje ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Spanje voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Spanje met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Spanje met kids

Bekijk alle reizen naar Spanje

Spanje met kids

Travelnauts geeft Spanje een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan het milde klimaat, korte vliegduur, korte reisafstanden en de vele kindvriendelijke activiteiten. Het eten is heerlijk, het landschap is ontzettend afwisselend en de Spanjaarden zijn dol op kinderen. Kortom, een heerlijke bestemming voor families.

Kindvriendelijke activiteiten in Noord Spanje

In het noorden van Spanje vindt u uitgestrekte stranden, bekende wijnregio’s, spannende activiteiten en natuurlijk heerlijk eten. Deze regio is veel minder bekend dan de costa’s of de verschillende eilanden, maar qua activiteiten een absolute aanrader voor families. Surfen op de golven van de Atlantische oceaan, raften op woeste rivieren, bergen beklimmen, maar ook overnachten op een lokale boerderij of het bezoeken van lokale stadjes behoren tot de mogelijkheden.