Jordanië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Jordanië ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Jordanië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Jordanië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Jordanië met kids

Jordanië met kinderen

Travelnauts geeft Jordanië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Jordanië naar kids, en de korte reisafstanden. Daarnaast biedt Jordanië prachtige stranden en veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Amman is non-stop te bereiken in slechts 5 uur. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Jordanië, één van de meest fascinerende landen in het Midden-Oosten

Ontdek deze mythische bestemming met prachtige forten en de Wadi Rum, een woestijn dat bestaat uit een vallei met torenhoge rotsen. Ga drijven in de Dode Zee, spot dolfijnen of vaar mee op een traditionele ‘dhow’ en breng een bezoek aan een souk. sluit uw reis af met een heerlijk verblijf aan de Rode Zee. Deze bestemming is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden.