Midden Oosten met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Midden-Oosten op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar het Midden-Oosten ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in het Midden-Oosten voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar het Midden-Oosten met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Midden-Oosten met kids

Travelnauts geeft het Midden-Oosten een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de culturele uitwisseling die het het Midden-Oosten te bieden heeft voor de kids. Hoge wolkenkrabbers in Dubai, schildpadden en stranden in Oman, wereldwonder Petra in Jordanië, het Midden-Oosten heeft het allemaal. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels, de korte vluchtduur en weinig tijdsverschil zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Kamelen, zandduinen en witte stranden in Oman Rondreis Midden-Oosten, Oman
Kamelen, zandduinen en witte stranden in Oman Ideale 9-daagse reis voor in het voor- en najaar

Een prachtige familiereis naar Oman. Tijdens deze reis bezoekt u alle hoogtepunten van het land in een rustig tempo. Dwaal over de traditionele soeks met hun mythische sfeer, ga per 4x4 ‘dune bashen’ in de zandduinen of maak een rit op de rug van een kameel. Bezoek het mooie Oman met uw kinderen.

€ 1.899,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Gezinsreis Jordanië met woestijn, Petra en strand Rondreis Midden-Oosten, Jordanië
Gezinsreis Jordanië met woestijn, Petra en strand Ideale 9-daagse reis in het voor- en najaar

Een prachtige familiereis naar Jordanië, één van de meest fascinerende landen in het Midden-Oosten. Tijdens deze reis bezoekt u alle hoogtepunten van het land in een rustig tempo. U bezoekt onder andere Petra, de dode zee en de woestijn van Wadi Rum. Bezoek het mooie Jordanië met uw kinderen.

€ 1.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Woestijn en strand in Dubai en op de Malediven Rondreis Azië, Midden-Oosten, Dubai, Malediven
Woestijn en strand in Dubai en op de Malediven 12-daagse reis

Bent u op zoek naar een rustige familievakantie met luxe hotels, waar een hoog service niveau gegarandeerd is? Dan is deze originele combinatiereis iets voor u! Combineer het kosmopolitische Dubai met de hagelwitte stranden van de Malediven. Bekijk deze familiereis naar Dubai en de Malediven.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis Dubai
Familiereis Dubai & Mauritius Rondreis Afrika, Midden-Oosten, Dubai, Mauritius
Familiereis Dubai & Mauritius 9-daagse reis

Reis met de kinderen naar wereldstad Dubai en ga op avontuur op Mauritius. Dubai staat bekend om de bijzondere gebouwen, woestijn en winkels. Mauritius is een feest voor jong en oud. De combinatie van paradijselijke strand en groene regenwoud maakt de reis onvergetelijk. Bekijk onze bijzondere familiereis naar Dubai en Mauritius.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
rondreis met kinderen Abu Dhabi
Ferrari World, Woestijn, stranden en regenwouden Rondreis Midden-Oosten, Afrika, Abu Dhabi, Seyche...
Ferrari World, Woestijn, stranden en regenwouden 9-daagse reis voor de korte vakanties

Reis met de kinderen naar Abu Dhabi en ga op ontspannen op de Seychellen. Abu Dhabi staat bekend om de woestijnsafari’s en shoppen. Dit gecombineerd met de prachtige witte stranden op de Seychellen maakt deze familiereis onvergetelijk. Bekijk deze familiereis naar Abu Dhabi en de Seychellen.

€ 1.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis