Sri Lanka met kinderen

Naar Sri Lanka met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Sri Lanka ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Sri Lanka voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Sri Lanka met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Sri Lanka met kids

Sri Lanka met kinderen

Travelnauts geeft Sri Lanka een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Sri Lanka naar kinderen, de prachtige natuur, vele dieren en heerlijke stranden. Daarnaast biedt Sri Lannka veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kinderen. Ook een voordeel: de reisafstanden zijn relatief kort. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Sri Lanka, voor een complete vakantie

Sri Lanka betekent letterlijk ‘Gezegend Eiland’ en hoe treffend is deze naam. De eeuwenoude boeddhistische cultuur heeft indrukwekkende overblijfselen nagelaten en ook de vroegere aanwezigheid van de Engelsen en de Nederlanders is nog zichtbaar. Het landschap is zeer gevarieerd, met wuivende palmbossen en in het heuvelachtige binnenland uitgestrekte theeplantages. De exotische flora maakt een geweldige indruk en in natuurreservaten kunt u het tropische wildleven aanschouwen. Daarnaast is Sri Lanka ook gezegend met uiterst vriendelijke bevolking en prachtige kilometerslange stranden waarop het heerlijk toeven is met kinderen.