Slovenië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Slovenië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Slovenië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Slovenië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Slovenië met kids

Slovenië met kids

Travelnauts geeft Slovenië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de korte reisafstanden vanuit Nederland, de prachtige natuur en vele activiteiten. Of aan een boottocht op een alpenmeer, bezoek een kasteel, mooie uitzichtpunten en nog veel meer activiteiten in de regio van Lake Bohinj en de bekende Soca River valley.

Slovenië: populaire familiebestemming

De afgelopen jaren heeft Slovenië onder families steeds meer aan populairiteit gewonnen. In dit land vindt u de uitlopers van de Europese Alpen en dat zorgt voor veel spectakel. Verwacht prachtige natuur en veel leuke activiteiten. Het land beschikt ondankt de hoge Alpen ook over een mediterraans klimaat, waardoor de temperaturen in de zomer erg prettig zijn. Ook de combinatiereis met buurland Kroatië is de moeite waard!