Azië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Azië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Azië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in Azië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar Azië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Azië met kids

Travelnauts geeft Azië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Azië te bieden heeft voor de kids. Het is een prachtige ervaring om met de kinderen te snorkelen in Indonesië, maar ook de stranden van Thailand zijn geweldig! Of ga walvissen spotten in Sri-Lanka. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels en het heerlijke eten zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin Rondreis Azië, Thailand
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin 15-daagse reis

Een korte familiereis naar Thailand. Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Tijdens deze reis is het allemaal mogelijk, u bezoekt de echte hoogtepunten van het land. Bekijk deze bijzondere reis naar Thailand met kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand Rondreis Azië, Thailand
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand 20-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Thailand. Heeft u de tijd en wilt u er zeker van zijn dat u álle hoogtepunten van dit bijzondere land van de glimlach ontdekt? Dan is deze reis met een rustig tempo absoluut iets voor u. Wacht niet langer, bezoek het magische Thailand met uw kinderen.

€ 2.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin Rondreis Azië, Indonesië
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin 19-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Bali. Groene rijstvelden, witte stranden, traditionele Balinese dorpjes en dolfijnen spotten; dat zijn slechts enkele ingrediënten van deze vakantie. De korte reisafstanden maken Bali erg geschikt voor gezinnen. Wacht niet langer, bezoek Bali met uw kinderen.

€ 2.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Kuala Lumpur, jungle, theeplantages in Maleisië Rondreis Azië, Maleisië
Kuala Lumpur, jungle, theeplantages in Maleisië 20-daagse reis

Een mooie familiereis naar Maleisië. Ontdek naast de exotische cultuur alle hoogtepunten van dit paradijs. U bezoekt onder andere Kuala Lumpur, regenwouden, theeplantages, Penang en de ongerepte oostkust. De reis eindigt op een prachtig eiland. Kortom, een complete Maleisië reis met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Olifantenfamilie in Yala National Park
Safari, theeplantages en grottempels in Sri Lanka Rondreis Azië, Sri Lanka
Safari, theeplantages en grottempels in Sri Lanka 18-daagse reis

Een mooie familiereis naar Sri Lanka. Ontdek naast de exotische cultuur ook het gevarieerde landschap en wildlife van dit paradijs. U bezoekt een olifantenweeshuis, theeplantages, wereldberoemde grottempels en sluit de reis af aan het strand. Kortom, een complete Sri Lanka reis met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis