Noorwegen met kinderen

Zie hier ons aanbod reizen naar Noorwegen met kinderen ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Noorwegen voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Noorwegen met kinderen,  u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Noorwegen met kids

Noorwegen met kinderen

Travelnauts geeft Noorwegen met kinderen een 9 voor kindvriendelijkheid vanwege de grote verscheidenheid aan activiteiten, de korte vluchtduur en door het feit dat het een van de meest veilige bestemmingen ter wereld is. Er zijn daarnaast mogelijkheden om te overnachten in sfeervolle appartementen of unieke cabins in de natuur.

Indrukwekkend Noorwegen

De langste kustlijn van Europa, diepe fjorden, gletsjers, moderne steden en een van de beste plekken ter wereld om het Noorderlicht te aanschouwen. Noorwegen is allesbehalve een zonbestemming, maar tijd om van de zon te genieten is er ook helemaal niet. Maak met het gezin een boottocht door fjorden, spot walvissen en orka’s, maak de mooiste wandeltochten, rijdt per trein door onhergberzame gebieden of bezoek een lokale boerderij in een verlaten gebied. Na een bezoek aan dit indrukwekkende land komt u gegarandeerd thuis met avontuurlijke verhalen.