Noorwegen met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Noorwegen met kinderen op maat

Zie hier ons aanbod reizen naar Noorwegen met kinderen ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Noorwegen voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Noorwegen met kinderen,  u kunt op ons rekenen.

Noorwegen met kinderen

Travelnauts geeft Noorwegen met kinderen een 9 voor kindvriendelijkheid vanwege de grote verscheidenheid aan activiteiten, de korte vluchtduur en door het feit dat het een van de meest veilige bestemmingen ter wereld is. Er zijn daarnaast mogelijkheden om te overnachten in sfeervolle appartementen of unieke cabins in de natuur.

Indrukwekkend Noorwegen

De langste kustlijn van Europa, diepe fjorden, gletsjers, moderne steden en een van de beste plekken ter wereld om het Noorderlicht te aanschouwen. Noorwegen is allesbehalve een zonbestemming, maar tijd om van de zon te genieten is er ook helemaal niet. Maak met het gezin een boottocht door fjorden, spot walvissen en orka’s, maak de mooiste wandeltochten, rijdt per trein door onhergberzame gebieden of bezoek een lokale boerderij in een verlaten gebied. Na een bezoek aan dit indrukwekkende land komt u gegarandeerd thuis met avontuurlijke verhalen.

Luxe Noorderlicht reis aan de Noorse fjorden Rondreis Europa, Noorwegen
Luxe Noorderlicht reis aan de Noorse fjorden 6-daagse winterervaring

Deze luxe familiereis laat u het mooiste van winters Noorwegen zien. Vanuit uw kamer uitzicht op de Malangen fjord en met wat geluk het Noorderlicht. Dit luxe verblijf spreekt tot de verbeelding en biedt een groot scala aan winter activiteiten. Een bezoek aan Noorwegen in de winter is een must do!

€ 1.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis naar winters Noord-Noorwegen Rondreis Europa, Noorwegen
Familiereis naar winters Noord-Noorwegen 6-daagse winterervaring

Op zoek naar avontuur? Ga met uw kinderen naar Noorwegen in de winter. Tijdens deze reis onderneemt u vele activiteiten in de wildernis, maar overnacht u in de stad met alle voorzieningen dichtbij. De laatste nacht verblijft u in een cabin in de wildernis. Een bijzondere winterreis naar Noorwegen.

€ 1.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis