Wij zijn travelnauts!

Je gunt je kind toch de wereld!

Even voorstellen

Travelnauts is sinds 2007 dé Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre gezinsreizen. Tevens zijn wij trotse winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2020 in de categorie Verre Vakanties.

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen, en zo uw liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met uw kinderen te delen.

U en uw kinderen staan centraal. Door de 30 jaar ervaring in de reisbranche is Travelnauts in staat geweest om een zeer breed productaanbod samen te stellen, dat met name geschikt is voor ouders met kinderen. Daarbij maken we onderscheid in 3 leeftijdscategorieën, te weten 0 t/m 5, 6 t/m 11 en 12 t/m 18 jaar. Wij kunnen u een zo selectief mogelijk productaanbod bieden, dat tevens avontuurlijk en leerzaam voor uw kind(eren) is.

Uiteraard kunt u elke gevonden reis nog volledig naar uw wensen en ideeën aanpassen. Ook als u zelf al een reis in gedachten heeft, kunt u contact opnemen met ons: wij zorgen vrijblijvend voor een passend reisvoorstel.

Dit maakt ons uniek:

  • De meest exotische bestemmingen bereikbaar voor het hele gezin
  • Extra aandacht voor de kids, ongeacht de leeftijd
  • Maatwerk, dus praktisch elke gewenste reis is mogelijk
  • Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Wil je werken bij ons, klik hier voor meer informatie.