Reizen met kinderen van verschillende leeftijden

Je gunt je kind toch de wereld!

Reizen met kinderen van verschillende leeftijden

In een gezin kunnen de leeftijden van de kinderen natuurlijk erg verschillen. Tijdens uw vakantie is het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat uw samen de leukste dingen kunnen beleven. Vaak is maatwerk en de expertise van onze reisexperts nodig om een goede reis samen te stellen, want iedere gezinssamenstelling is natuurlijk anders.

Onze reizen met kinderen beschikken meestal over een rechtstreekse vlucht. In verband met uw jongste kinderen zorgen wij voor een rustig reistempo en niet heel verschillende overnachtingslocaties. Belangrijk voor uw oudere kinderen is dat er genoeg leuke activiteiten te beleven zijn in en rondom het familievriendelijke hotel. Uiteraard zorgen wij voor een familiekamer met aparte slaapkamers voor de kinderen. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto, met indien nodig een Maxi-Cosi, autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.

camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin Rondreis Azië, Indonesië
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin 19-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Bali. Groene rijstvelden, witte stranden, traditionele Balinese dorpjes en dolfijnen spotten; dat zijn slechts enkele ingrediënten van deze vakantie. De korte reisafstanden maken Bali erg geschikt voor gezinnen. Wacht niet langer, bezoek Bali met uw kinderen.

€ 2.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Korte familiereis New York en Aruba
Eilandhoppen met kids op Aruba, Bonaire en Curaçao Rondreis Caribbean, Aruba, Bonaire, Curacao
Eilandhoppen met kids op Aruba, Bonaire en Curaçao 20-daagse reis

Een fijne familiereis naar het Caribisch gebied. U bezoekt de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is ook te passen naar minder eilanden. Natuurlijk is er voor kinderen van alle leeftijden meer dan genoeg te beleven. Wacht niet langer en bezoek de vriendelijke ABC eilanden met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië 28-daagse reis

Een camperreis naar Australië is de meest ideale manier om dit enorme land te ontdekken! Wat is er nu leuker dan kangoeroes op de camping? Of een echte Aussie BBQ in de natuur? Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Australië met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
De prachtige fjorden van Noorwegen
Familiereis naar de fjorden van Noorwegen Rondreis Europa, Noorwegen
Familiereis naar de fjorden van Noorwegen 9-daagse natuurreis

Onze meest complete familiereis naar Noorwegen. Rijdend van hoogtepunt naar hoogtepunt ontdekt u dit prachtige land. Een rondreis met een rustig reistempo, veel indrukwekkende natuurgebieden, fjorden en fantastische activiteiten. Bezoek Noorwegen met kinderen.

€ 1.099,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis