Verre reizen met familie

Je gunt je kind toch de wereld!

Onze vijf leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.

Voorstel aanvragen

Reizen met kinderen: alle leeftijden

In een gezin kunnen de leeftijden van de kinderen natuurlijk erg verschillen. Tijdens uw vakantie is het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat uw samen de leukste dingen kunnen beleven. Vaak is maatwerk en de expertise van onze reisexperts nodig om een goede reis samen te stellen, want iedere gezinssamenstelling is natuurlijk anders.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken meestal over een rechtstreekse vlucht. In verband met uw jongste kinderen zorgen wij voor een rustig reistempo en niet heel verschillende overnachtingslocaties. Belangrijk voor uw oudere kinderen is dat er genoeg leuke activiteiten te beleven zijn in en rondom het familievriendelijke hotel. Uiteraard zorgen wij voor een familiekamer met aparte slaapkamers voor de kinderen. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto, met indien nodig een Maxi-Cosi, autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten.

camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin Rondreis Azië, Indonesië
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin 19-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Bali. Groene rijstvelden, witte stranden, traditionele Balinese dorpjes en dolfijnen spotten; dat zijn slechts enkele ingrediënten van deze vakantie. De korte reisafstanden maken Bali erg geschikt voor gezinnen. Wacht niet langer, bezoek Bali met uw kinderen.

€ 2.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper door West-Amerika Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
Familiereis per camper door West-Amerika 20-daagse reis

Een prachtige familiereis per camper in Amerika. U bepaalt zelf de route en hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route. Wacht niet langer en ga op camper avontuur in Amerika met uw kinderen.

€ 2.249,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Korte familiereis New York en Aruba
Eilandhoppen met kids op Aruba, Bonaire en Curaçao Rondreis Caribbean, Aruba, Bonaire, Curacao
Eilandhoppen met kids op Aruba, Bonaire en Curaçao 20-daagse reis

Een fijne familiereis naar het Caribisch gebied. U bezoekt de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is ook te passen naar minder eilanden. Natuurlijk is er voor kinderen van alle leeftijden meer dan genoeg te beleven. Wacht niet langer en bezoek de vriendelijke ABC eilanden met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper door West-Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Familiereis per camper door West-Canada 24-daagse reis

Een familiereis per camper door het ruige westen van Canada… Wie droomt daar niet van? Kraakheldere meren, prachtige natuur, beren en walvissen. Canada heeft het allemaal! Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Canada met uw kinderen.

€ 2.199,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis