Reizen met kinderen van verschillende leeftijden

In een gezin kunnen de leeftijden van de kinderen natuurlijk erg verschillen. Tijdens uw vakantie is het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat uw samen de leukste dingen kunnen beleven. Vaak is maatwerk en de expertise van onze reisexperts nodig om een goede reis samen te stellen, want iedere gezinssamenstelling is natuurlijk anders.

Onze reizen met kinderen beschikken meestal over een rechtstreekse vlucht. In verband met uw jongste kinderen zorgen wij voor een rustig reistempo en niet heel verschillende overnachtingslocaties. Belangrijk voor uw oudere kinderen is dat er genoeg leuke activiteiten te beleven zijn in en rondom het familievriendelijke hotel. Uiteraard zorgen wij voor een familiekamer met aparte slaapkamers voor de kinderen. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto, met indien nodig een Maxi-Cosi, autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten

Bekijk meer reizen

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.