020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Zeker op reis

Onze zekerheden voor een onbezorgde familiereis

Bij Travelnauts vinden wij het belangrijk dat jullie met een zeker gevoel op reis gaan. Pas dan kun je echt genieten! Travelnauts is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat wij aan strenge normen moeten voldoen ten aanzien van de geboden reis, de betalingsvoorwaarden en eventuele onoverkomelijkheden tijdens jullie reis. Zo loop je minimale financiële risico’s en kunnen jullie met een gerust gevoel op reis. Wel zo fijn, onbezorgd met het hele gezin op reis gaan.

Boek jullie familiereis met een gerust gevoel

Kijken jullie ook zo uit naar een familiereis avontuur? Bij Travelnauts maken wij het mogelijk voor ouders om bijzondere reizen te beleven samen met de kids. En dan natuurlijk onbezorgd, zowel voor, tijdens als na de reis, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.
Onze gezinsreizenexperts luisteren naar jullie wensen, kennen de bestemmingen heel goed en zorgen tot in de kleinste details voor een passende reis voor het hele gezin. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Daarnaast zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, zekerheid van repatriëring en meer. Zo kunnen jullie volledig ontzorgd en met een gerust gevoel op reis.

Gezinsreizenexpert Shelley met haar gezin op Curaçao
Suppen op Lake Jasna in Slovenië

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Travelnauts BV (KvK nr. 34270807) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reizigersvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Deze ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-brochure ‘Alles wat je moet weten als je op reis gaat’. De brochure bevat naast de ANVR-Reizigersvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. Lees de ANVR-brochure

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Travelnauts BV (KvK nr. 34270807) is aangesloten bij de SGR. Dit certificaat is het bewijs dat onze, op de website gepubliceerde reizen, binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen. Ons lidmaatschap kun je controleren op de website van de SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is, dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Wanneer de overeenkomst ook het vervoer omvat, en de plaats van bestemming reeds is bereikt, dan wordt er zorggedragen voor de terugreis.

Eigen bijdrage aan SGR
Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op de geboekte vakantie gratis, maar ook in de toekomst moet het garantiefonds er voor jullie zijn, zodat jullie onbezorgd op reis kunnen blijven gaan.

Gezin op de fiets op Bali
Gezin bij uitzicht op vulkaan in Indonesië

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Travelnauts BV (KvK nr. 34270807) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat jullie als consument die deelnemen aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) jullie reissom terugkrijgen, indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgen indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jullie vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Algemene Reisvoorwaarden Travelnauts

De navolgende bepalingen zijn door Travelnauts zelf vastgesteld. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaats gevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR Reizigersvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR-voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR-voorwaarden zelf en/of om de positie van de reiziger verder te versterken.

Lees daarom deze aanvullende boekingsvoorwaarden van Travelnauts op het gebied van o.a. aanbetalen en annuleren zorgvuldig door.

Theeplukken in Sri Lanka
Meisje belt in Yosemite National Park

Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens jullie reis

Ook tijdens jullie familiereis staan wij voor jullie klaar. Hebben jullie tijdens de reis behoefte aan advies of verloopt er iets niet helemaal naar wens? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zijn 24/7 te bereiken voor onze reizigers en denken graag met jullie mee. En wanneer nodig zoeken we samen met jullie naar een passende oplossing!

Duurzaam oog op onze reizen

Bij Travelnauts zijn wij ons bewust dat reizen een impact met zich meebrengt. Daarom kijken wij met onze lokale partners wij niet alleen naar comfort en kindvriendelijkheid van de verblijven en excursies. Bij het samenstellen van onze reizen houden we, met behulp van duurzaamheidsrichtlijnen van de (erkende) certificeringsinstanties, rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de familievakantie niet alleen voor jullie bijzonder is, maar ook de komende generaties nog kunnen genieten van alle mooie plekken in de wereld.

Travelnauts kijkt daarbij niet alleen naar de erkende certificeringsinstanties, maar zorgt dat ook kleinschalige accommodaties en organisaties erkenning krijgen voor hun duurzame inzet. Zo leveren we een bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de lokale bevolking. Benieuwd naar meer over onze inzet voor duurzame reizen? Lees er meer over.

 

Kajakken in Abel Tasman National Park
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.