Indonesië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Indonesië ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Indonesië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Indonesië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Indonesië met kids

Indonesië met kids

Travelnauts geeft Bali een 9 en de andere bestemmingen in Indonesië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Indonesië naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Indonesië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel voor Bali: de afstanden zijn op Bali relatief kort en de stranden zijn heerlijk! Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Indonesië wordt terecht de Gordel van Smaragd genoemd

De archipel van ruim 13.000 eilanden met zijn vele schakeringen groen. Pruttelende vulkanen, de weelderige tropische flora en hoge bergen worden afgewisseld met uitgestrekte laagvlakten, rijstvelden, ondoordringbare oerwouden en plantages. Indonesië is een land dat iedereen wat te bieden heeft. Cultuur, natuur een smeltkroes van vele stammen of gewoon ontspanning op één van de prachtige stranden, u vindt het in Indonesië. Een grandioos vakantieland dat garant staat voor een fantastische belevenis met de kinderen.