Je gunt je kind toch de wereld!

Finland met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Finland ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Finland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Finland met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Finland

Ontdek Finland met kids


Voorstel aanvragen

Finland met kids

Travelnauts geeft Finland een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan het prachtige natuurschoon en de vele mogelijkheden voor leuke activiteiten. Ook zijn de hotels zeer kindvriendelijk en vaak uniek. Daarnaast zijn de vluchten naar Finland erg kort en is er geen tijdsverschil, wel zo prettig wanneer u reist met kinderen.

Onbekend Finland in de winter

Een relatief onbekende bestemming voor families. Finland wordt vaak geassocieerd met uitgestrekte bossen, vele meren en een leeg landschap. Dit houdt in dat de andere Scandinavische landen, waaronder Noorwegen en IJsland in de zomer veel meer reizigers aantrekken. Dit is een compleet ander verhaal in de winterperiode. Fins Lapland is dé bestemming om het Noorderlicht te spotten, een husky tocht of sneeuwscooter safari te maken, rendieren te spotten en te overnachten in een iglo van glas. Een winterreis naar Fins Lapland is een unieke ervaring boordevol avontuur!