Europa met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Europa op maat

Wij zijn trots! De afgelopen periode is er door vele collega’s hard gewerkt aan iets nieuws. Ons aanbod is uitgebreid met globaal 30 familiereizen in Europa. Zoals u van ons mag verwachten zijn deze reizen stuk voor stuk bijzonder, uiteraard kindvriendelijk en geheel in Travelnauts stijl. Ook voor de kortere vakanties genoeg keus.

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Europa ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in Europa voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar Europa met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Voorstel aanvragen

Europa met kids

Travelnauts geeft Europa een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Europa te bieden heeft voor de kids. Het is een prachtige ervaring om met de kinderen te overnachten op een eilandje voor de kust van Italië, maar er zijn ook bijzondere rondreizen in Georgië of winteravonturen in IJsland en Lapland. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede en vertrouwde Europese kwaliteit van de hotels, de korte vluchtduur en geen tijdsverschil zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Denkt u alles te weten over reizen in Europa? Doe mee met onze Europa Quiz.