020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Werken bij Travelnauts

Wie zijn wij?
Wij zijn een hecht team van ongeveer 35 collega’s die allen een enorme passie hebben voor het maken van de mooiste rondreizen met het gezin of partner. Dit doen we via twee merken; Tenzing Travel (Koppels die opzoek zijn naar bijzondere rondreizen) en Travelnauts (Bijzondere rondreizen met het gezin). We hebben een groot reisaanbod over alle continenten. Onze passie voor reizen delen we met onze klanten, waarbij we veel waarde hechten aan een persoonlijke reisadvies, kwalitatief zeer goede rondreizen die helemaal aansluiten bij de wensen van de klant.

Je krijgt de kans om te werken voor een toffe reisorganisatie. Dit doe je vanuit huis en een inspirerend kantoor (met uitzicht) in Amsterdam. Je komt te werken in een innovatief, ambitieus en vooral gezellig team van collega’s. Een team waar je veel van kunt leren, fijn mee kunt samenwerken en waar je na werktijd een drankje mee drinkt. Fouten mogen gemaakt worden en successen worden gevierd.

Lees meer over ons[/button]

Team Travelnauts
Reisspecialist Astrid in Tsitsikamma National Park

Vacature: Administratie medewerker

Wij zoeken een administratie topper voor de debiteuren administratie. Heb jij ervaring binnen de financiële dienstverlening en kennis van Exact Online? Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je heel zelfstandig kunt werken? En heb je affiniteit met reizen en klantcontact? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacature

Vacature: Backoffice medewerker

Vind jij het leuk om maatwerk reisvoorstellen te maken, klanten volledig te ontzorgen en te verrassen door net een stapje verder te gaan dan zij verwachten?  Ben je proactief, communicatief sterk in een team en kan je goed plannen? Dan gaan we graag met je in gesprek, want we zijn op zoek naar een nieuwe Backoffice collega. Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacature
Reisspecialist Femke bij El Chalten

Vacature: Gezinsreizenexpert

Travelnauts zoekt een enthousiaste reisspecialist die het leuk vindt om (maatwerk) reizen te verkopen. Je wilt de klant volledig ontzorgen, zodat zij alleen nog maar hoeven te genieten. Hierin verras je de klant en ga je altijd 1 stap verder dan de klant verwacht. Is reizen (met kinderen) jouw passie? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacature

Vacature: meewerkstage Backoffice

Wij zoeken een enthousiaste student die het leuk vindt om binnen het Backoffice team onderdeel te zijn van het aanvraagproces van maatwerkreizen voor onze klanten. Ben jij leergierig en zoek jij een stage waarin je echt kan meewerken? Lees dan snel onze vacature en reageer vandaag nog!

Bekijk de vacature
Plitvice National Park
Reisspecialist Bart in de Deadvlei

Vacature: meewerkstage Product & Marketing

Wij zoeken een proactieve student die het leuk vindt om zowel het Product- als het Marketing team te ondersteunen bij diverse dagelijkse werkzaamheden. Ben jij creatief en op zoek naar een stage waarin je echt kan meewerken? Bekijk dan voor meer informatie onze vacature en stuur ons je CV!

Bekijk de vacature
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.