020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Werken bij Travelnauts

Wie zijn wij?
Wij zijn een hecht team van ongeveer 35 collega’s die allen een enorme passie hebben voor het maken van de mooiste rondreizen met het gezin of partner. Dit doen we via twee merken; Tenzing Travel (Koppels die opzoek zijn naar bijzondere rondreizen) en Travelnauts (Bijzondere rondreizen met het gezin). We hebben een groot reisaanbod over alle continenten. Onze passie voor reizen delen we met onze klanten, waarbij we veel waarde hechten aan een persoonlijke reisadvies, kwalitatief zeer goede rondreizen die helemaal aansluiten bij de wensen van de klant.

Je krijgt de kans om te werken voor een toffe reisorganisatie. Dit doe je vanuit huis en een inspirerend kantoor (met uitzicht) in Amsterdam. Je komt te werken in een innovatief, ambitieus en vooral gezellig team van collega’s. Een team waar je veel van kunt leren, fijn mee kunt samenwerken en waar je na werktijd een drankje mee drinkt. Fouten mogen gemaakt worden en successen worden gevierd.

Lees meer over ons
Team Travelnauts
Reisspecialist Esmée in Lapland

Vacature: Reisspecialist Zuid-Amerika

Ben jij gek op reizen uitstippelen? Ben je servicegericht, ga je altijd voor kwaliteit en ben jij een echte teamplayer? En heb je veel kennis van met name de bestemmingen Argentinië, Brazilië en Peru? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Travelnauts zoeken wij een nieuwe collega die net als wij een passie heeft voor reizen (met kinderen) en altijd één stap verder gaat dan de klant verwacht. Word jij daar net zo enthousiast van als wij? Check dan de vacature en stuur ons jouw CV!

Bekijk de vacature

Vacature: meewerkstage Backoffice

Wij zoeken een enthousiaste student die het leuk vindt om binnen het Backoffice team onderdeel te zijn van het aanvraagproces van maatwerkreizen voor onze klanten. Ben jij leergierig en zoek jij een stage waarin je echt kan meewerken? Lees dan snel onze vacature en reageer vandaag nog!

Bekijk de vacature
Plitvice National Park
Reisspecialist Bart in de Deadvlei

Vacature: meewerkstage Product & Marketing

Wij zoeken een proactieve student die het leuk vindt om zowel het Product- als het Marketing team te ondersteunen bij diverse dagelijkse werkzaamheden. Ben jij creatief en op zoek naar een stage waarin je echt kan meewerken? Bekijk dan voor meer informatie onze vacature en stuur ons je CV!

Bekijk de vacature
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.