Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Werken bij Travelnauts

Wie zijn wij?
Wij zijn een hecht team van ongeveer 35 collega’s die allen een enorme passie hebben voor het maken van de mooiste rondreizen met het gezin of partner. Dit doen we via twee merken; Tenzing Travel (Koppels die opzoek zijn naar bijzondere rondreizen) en Travelnauts (Bijzondere rondreizen met het gezin). We hebben een groot reisaanbod over alle continenten. Onze passie voor reizen delen we met onze klanten, waarbij we veel waarde hechten aan een persoonlijke reisadvies, kwalitatief zeer goede rondreizen die helemaal aansluiten bij de wensen van de klant.

Je krijgt de kans om te werken voor een toffe reisorganisatie. Dit doe je vanuit huis en een inspirerend kantoor (met uitzicht) in Amsterdam. Je komt te werken in een innovatief, ambitieus en vooral gezellig team van collega’s. Een team waar je veel van kunt leren, fijn mee kunt samenwerken en waar je na werktijd een drankje mee drinkt. Fouten mogen gemaakt worden en successen worden gevierd.

Lees meer over ons
Team Travelnauts
Werken bij Travelnauts

Vacature: Gezinsreizenexpert

Travelnauts zoekt een enthousiaste reisspecialist die het leuk vindt om (maatwerk) reizen te verkopen. Je wilt de klant volledig ontzorgen, zodat zij alleen nog maar hoeven te genieten. Hierin verras je de klant en ga je altijd 1 stap verder dan de klant verwacht. Is reizen (met kinderen) jouw passie? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacature
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.