Werken bij ons

Je gunt je kind toch de wereld!

Werken bij ons

Wie zijn wij?
Travelnauts is een maatwerk reisorganisatie, gespecialiseerd in verre reizen (buiten Europa) voor gezinnen met kinderen. Ons doel is ouders samen met hun kinderen de wereld te laten verkennen. Hen kennis laten maken met andere landen en culturen. Met onbekende steden, dieren en natuur. Travelnauts is ‘expert in verre gezinsreizen’. Onze reizen zijn op maat gemaakt en er is alle ruimte voor specifieke wensen van het gezin. We besteden veel aandacht aan de juiste hotels, tips voor de kinderen, een rustig reistempo en andere punten die voor families van belang zijn. Een hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een zeer hoog serviceniveau zijn onze belangrijkste USP’s.

Wij zoeken:
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Geen vacature, wil niet zeggen dat we niet open staan voor goede mensen, dus stuur je open sollicitatie gewoon in en wie weet wat we voor je kunnen betekenen.

Je kunt jouw cv en motivatiebrief sturen naar Travelnauts, t.a.v.  Inge Stam via info@travelnauts.nl of  bel ons voor meer informatie op 020-5289333 en vraag naar Inge.